OFFICIËLE MEDEDELING VAN HET PAROCHIEBESTUUR

Ooij op zoek naar nieuwe kosters – nodig voor behoud vieringen
Voor David Brouwers die sinds oktober 2022 koster is van Ooij, opvolger van Wiel de Haes, is het werk te zwaar. We zien graag mensen die willen assisteren bij het kosterswerk, samen een team willen vormen voor zowel de weekendvieringen als de uitvaarten, en mensen die de kerk willen schoonhouden. Om de vieringen in Ooij te kunnen continueren is een koster noodzakelijk, evenals het schoonhouden van de kerk.
Dus, mensen laat ons niet in de kou staan. Wilt u uiterlijk voor 15 maart reageren. Dan kunnen we ook na 1 april verder in de kerk van Ooij. Voor info kunt terecht bij de pastoor: 06-46193591, rudo.franken@gmail.com

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *