Ophangen carnavalsdoek ‘De lange Pier’ gemeentehuis.

GROESBEEK – Vrijdagmiddag 19 januari werd door Willem Thijssen van het Samenwerkings Orgaan Karnaval (SOK), Willy Jansen van Het Laag en Hoog (HeLaHo) en wethouder Erik Weijers het carnavalsdoek aan het gemeentehuis in Groesbeek symbolische opgehangen. Ook in 2024 wordt er weer ouderwets

carnaval gevierd! Het seizoen is voor veel carnavalisten als vanouds al op 11 november begonnen. De meeste carnavalsverenigingen hebben hun prins of prinses al bekend gemaakt. De bouw van vele carnavalswagens nadert de eindfase. Vrijdag 19 januari is het schlagerfestival in Millingen aan de Rijn. Groesbeek volgt op 20 januari. Met het ophangen van ‘De Lange Pier’ geven het SOK, HeLaHo en de gemeente Berg en Dal aan klaar te zijn voor de carnaval. Foto’s: © Bert Roodbeen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *