MEVROUW MIENTJE VERMEULEN-POUWELS 90 JAAR.

OOIJ – Zaterdag 18 mei was KBO-Ooij lid mevrouw Mientje Vermeulen – Pouwels jarig en werd 90 jaar. Sinds kort bewonen Mientje en haar man Jo zelfstandig een appartement, met de nodige zorg binnen handbereik, in “Het Gasthuis” in Millingen aan de Rijn.
Voorzitter Erna Driessen en bestuurslid Bert Roodbeen gingen bij de jarige op bezoek en werden daar hartelijk welkom geheten. Erna feliciteerde haar met deze mijlpaal en benoemde haar tot ERELID van de KBO, afdeling Ooij – en reikte haar de daarbij behorende oorkonde uit. Uiteraard vergezeld van een mooi boeket bloemen. Na dit officiële gebeuren werd de kamer snel te klein met gasten die haar ook de hand kwamen schudden. Mientje heeft één zoon en twee dochters, zes kleinkinderen en zes achterkleinkinderen. Het feest zal enkele dagen later bij een restaurant in de buurt worden voortgezet met al haar directe familie haar klein- en achterkleinkinderen. Foto: © Bert Roodbeen. Kijk HIER. .

==================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *