OPENING NIEUWE WIJNFIETS-WANDELROUTE GEMEENTE BERG enDAL.

BERG en DAL – Woensdagmiddag 22 mei onthulde wethouder Erik Weijers, van de gemeente Berg en Dal samen met vertegenwoordigers van de zes wijngaarden en de Stichting Toerisme & Recreatie (STER) op het Wijnterras aan de Oude Kleefsebaan 132 in Berg en Dal van Wijnhoeve ‘’De Holdeurn’’ van de familie Jaspers en nieuwe informatiepaneel over de WijnBoer Tour Groesbeek, tevens de start van de nieuwe website www.wijnboertour.nl. Een unieke wandel- en fietsroute langs zes wijnboeren van het Wijndorp Groesbeek, een bewegwijzerde route van ca. 30 kilometer lang met diverse fietsknooppunten, die ook vinden op de informatie panelen bij de overige wijngaarden.. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER. ===================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *