KBO Ooij lid Ria Kroes – Janssen 90 jaar.

OOIJ – Op vrijdag 5 juli vierde Ria Kroes haar 90ste verjaardag. Alle reden voor de KBO Ooij om haar thuis te gaan feliciteren. Voorzitter Erna Driessen en bestuurslid Jan Janssen werden van harte welkom geheten door Ria en twee van haar kinderen. Erna overhandigde aan Ria de oorkonde waarbij zij werd benoemd tot erelid van de KBO Ooij en natuurlijk was daar ook een prachtige bos bloemen bij. Onder het genot van koffie met wat lekkers werden verhalen en anekdotes van vroeger verteld. Ook werden er stambomen van Ooijse families ontrafeld en kregen wij te horen hoe het vroeger op de boerderij, waar Ria opgroeide, aan toe ging. Het woord “kinderarbeid” was nog niet uitgevonden maar ieder gezinslid, van jong tot iets ouder, hielp mee om de boerderij draaiende te houden. Het verjaardagsfeest werd later bij zoon Geert op de camping gehouden. Wij wensen Ria veel geluk en nog vele gezonde jaren toe. Foto: KBO Ooij. Meer op www.inhetlaag.nl

===================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *