Er even tussenuit naar Fruit Pluktuin ‘Ooijs Moois’

OOIJ-Als mantelzorger ben je vaak niet in de gelegenheid om op vakantie te gaan. Reden voor Mantelzorg Berg en Dal om gezellige uitjes in de zomer te organiseren.

Beschut onder de bomen of bij slecht weer in de kas krijg je een toelichting over het ontstaan van Ooij Moois. Dit natuurlijk onder het genot van koffie/thee en iets lekkers. Daarna krijg je zelf de gelegenheid de pluktuin te bezoeken om bessen, bramen en frambozen te plukken die je ook mee naar huis kunt nemen.

Op dinsdag 9 juli verzamelen we ons om 14.00uur bij Ooij Moois. Er zijn voldoende parkeerplaatsen. We sluiten rond 16.00u af, waarna je met een kleine attentie naar huis gaat.

Dit uitje is bestemd voor mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen. Er zijn geen kosten aan verbonden, voorwaarde is wel dat je ingeschreven staat als mantelzorger bij Mantelzorg Berg en Dal. En ook even aanmelden!

Aanmelden; vóór 1 juli per telefoon 085 0406066 of per mail info@mantelzorgbergendal.nl Geef daarbij aan met hoeveel personen je komt. Datum; 9 juli 14.00 uur en locatie. Leuthsestraat 3 , 6576 JJ Ooij. ===================================================================

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *