AVOND4DAAGSE BERG en DAL 2024

BEEK – Met startplaatsen Beek – Ooij – Beek werd dinsdagavond 4 juni bij het Kulturhus gestart met 12e avond4daags Berg en Dal. Burgemeester Mark Slinkman gaf met het blazen op een scheepstoeter het startsignaal voor de 5 en 10 kilometer, en knipte een lint door, ook assisteerde hij bij het knippen van startbewijzen van de rond de 800 ingeschreven kinderen met hun ouders. De route loopt via de Beekse Heuvelrug naar rustpunt Kerstendal in Berg en Dal. Woensdag en donderdag wis de start in Ooij bij dorpshuis ”De Sprong”. Vrijdag is de start weer in Beek, waar ze bij de finish groots worden ingehaald. Dweilorkest KNAGalm zorgde voor de muzikale noot. Op de rustpunten was er voor de lopers en fruit-snaks van diverse sponsors, en ijsjes voor de kinderen . Het was door het mooie weer lang gezellig in de Roerdompstraat. Foto’s: © Bert Roodbeen. .. Kijk hier: Dag 1, Dag2(geen foto’s) Dag3, Dag4. .==========================.========================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *