Singer-songwriter Nathan Bell in de Brauwerij.

KRANENBURG/Niel – Nathan Bell uit Signal Mountain, Tennessee weet het publiek binnen een paar minuten te overdonderden. In positieve zin natuurlijk. En dat is wat hij komt doen op vrijdag 24 mei 2024 in De Brauerij. De nieuwe concertlocatie in het grensgebied tussen Nijmegen en Kleve. Het concert begint om 20:00, aan de MehrerStraße 1 in Kranenburg-Niel.

Met zijn doorleefde en intense stem kan je de liedjes van Bell scharen in de sfeer van helden als Guy Clark en John Prine. Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana, maar dan zonder opsmuk. Op zijn laatste album doen ook een aantal fantastische gastmuzikanten mee zoals bijvoorbeeld Patty Griffin maar het is vooral Nathan die weer echt schittert met zijn fantastische songs en zich telkens weer weet te overtreffen.

Kaartjes zijn nu verkrijgbaar. De entree bedraagt € 20. Reserveren kan via het cultuurprogramma op de website van De Brauerij.

==========================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *