SEAN WEBSTER SOLO IN DE BRAUWERIJ

KRANENBURG/ NIEL– Zaterdag 18 mei 2024 heeft het luisterpubliek van cultuurlocatie De Brauerij de kans om blueszanger Sean Webster solo te zien spelen. Een uniek concert, omdat hij deze zomer veel met zijn band toert. Het concert begint om 20:00, aan de Mehrer Straße 1 in Kranenburg-Niel.

Toen een vriend van Sean Webster de drie ‘Kings’ liet horen, veranderde zijn leven drastisch. Zijn mond viel open bij het luisteren naar Albert, BB en Freddy. Ook Robert Cray, Buddy Guy, en Gary Moore zijn een grote inspiratiebron voor Webster. En sinds hij Eric Clapton zag spelen, is zijn passie voor de gitaar en toewijding aan muziek uitgegroeid tot een obsessie.

Webster heeft een onmiddellijk herkenbare stem. Tel daar het melodieuze gitaarspel bij op en schaar je achter het argument van Music News, dat hij een echte blues superster zou moeten zijn. Hij komt solo naar De Brauerij en daar zijn wij trots op.

Kaartjes zijn nu verkrijgbaar en de verwachting is dat dit evenement snel uitverkocht zal zijn. De entree bedraagt € 20. Reserveren kan via het cultuurprogramma op de website van De Brauerij.

=======================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *