VRIJWILLIGERS GEZOCHT

GROESBEEK – Word een onderdeel van onze gemeenschap! Word vrijwilliger bij De Mallemolen! Heb je wat vrije tijd over en wil je die graag zinvol besteden? Sluit je dan aan als vrijwilliger bij De Mallemolen.

Dan maak jij een positief verschil in onze gemeenschap. Als vrijwilliger bij De Mallemolen ondersteun je onze lokale gemeenschap. Of je nu helpt bij het organiseren van evenementen, het verwelkomen van bezoekers, het onderhouden van de faciliteiten of het assisteren bij administratieve taken, jouw inzet maakt echt het verschil. Wat bieden wij: • Een warme en vriendelijke werkomgeving waar je je thuis zult voelen. • De voldoening om bij te dragen aan de ontwikkeling van De Mallemolen. • Flexibele uren die passen bij jouw schema. Wat we zoeken: • Betrouwbare en gemotiveerde inwoners die graag willen helpen. • Teamspelers die goed kunnen samenwerken met anderen. • Mensen met een passie voor de gemeenschap en die graag anderen helpen. Of je nu jong of oud bent, een student, een werkende professional, of met pensioen, iedereen is welkom om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam!

Wil je meer informatie of je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op via secretaris@dorpshuisdemallemolen.nl of kom langs bij het Dorpshuis tijdens onze openingstijden. Samen kunnen we De Mallemolen nog leuker maken! Kijk ook eens op: www.dorpshuisdemallemolen.nl ====================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *