Nieuwjaarsparty KBO Beek

BEEK – De KBO Beek, de 50+ vereniging van Beek organiseerde donderdagmiddag 4 januari een Nieuwjaarsparty die het nieuwe jaar pas echt deed beginnen in de Brasserie van het Kulturhus.
De middag georganiseerd voor leden, donateurs en alle 50+ in de omgeving om elkaar Nieuwjaar te wensen, onder het genot van een glaasje en hapje.
Voorzitter Gérard Tesser wenste namens het bestuur en de activiteitencommissie, in zijn openingswoord, iedereen een gezond, gelukkig en liefdevol 2024 toe en vroeg aan die aanwezigen die nog geen lid waren er diep over na te denken om dit te worden!

Na dat er aan iedere gast een kopje koffie of thee van de beheerstichting was geserveerd, voelde eenieder zich direct thuis bij de heerlijke warme muziek van onze bekende live-entertainer Perry, die er voor zorgde dat de beentjes van de vloer konden gaan, ook de lijndansers kwamen aan hun trekken.
Na de koffie of thee ontvingen onze gasten van de organiserende, de Kom Bij Ons Beek 50+ vereniging een consumptie met tussendoor nog enkeleh artige snacks geserveerd. Een fantastisch begin van 2024 bij een dynamische vereniging, die het isolement voor senioren het gehele jaar door voorkomt.
Het einde was om 16.30 uur gepland, maar er werd toch nog een Beek’s kwartiertje aan vastgeplakt waarna er een einde kwam aan deze bijzonder geslaagde Kom Bij Ons Beek 50+ middag.

Ook lid worden en de KBO Beek steunen, voor maar 20 euro per kalender jaar bent u een heel jaar onder de pannen, u vaart er wel bij. Info: Gérard Tesser, vz KBO Beek 024-3226377. Foto’s: © René Hendriks. Kijk HIER

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *