KBO BEEK SPORTAANBOD”

BEEK – Iedere woensdagmiddag is om 14.30 uur voor de KBO Beek leden koersbalmiddag in `t Höfke. Marti Merkus en Herman Roelofs hebben dan voor u de mat uitgerold en gladgestreken, de papieren klaargelegd zodat wanneer iedereen aanwezig is het spel een aanvang kan nemen. Er wordt, in een competitieverband, tegen elkaar gestreden, natuurlijk is er tussendoor ook tijd voor een praatje en een kopje koffie of thee. Koersbal is een sport die door iedereen jong, oud, valide, minder valide gespeeld kan worden. Het koersbal is voor u als lid van de KBO Beek een gratis activiteit, dus wat let u om eens te komen kijken of nog beter direct een ronde mee spelen. Herman en Marti verwachten u en geven u graag alle uitleg over hoe het spel gespeeld moet worden. De KBO Beek doet meer voor haar leden, het gehele jaar door is de KBO Beek actief`s Maandags kunt u wandelen met de Kwieke Beekse Ouderen , vertrek 13.00 uur vanaf het tunneltje.

De eerste maandag van april wordt er ook weer gefietst met Mieke en Gerrit

Wilt u ook uw conditie op peil houden, dat kan bijvoorbeeld bij onze B.O.F. Groep, Bewust Ouderen Fitness, op de maandagmiddag, om 16.30 uur wordt er in de sporthal van het Kulturhus Beek na de opwarming aan uw conditie gewerkt en als afsluiting wordt er aan `n sport gedaan, op uw kunnen aangepast. Er is allerlei spelmateriaal voor een fijne activiteit voor u aanwezig. Onze deskundige docent geeft u graag uitleg

Onze Lijndansgroep is op de woensdagmorgen actief in het Kulturhus van Beek, begonnen wordt er om 10.30 uur. Fijne docenten zorgen in een ontspannen sfeer voor de juiste passen. Helaas voor nieuwe deelnemers is er wachtlijst.

De laatste vrijdag van de maand vanaf mei tot en met september is er onze grote fietstocht, deze vertrekt om 10.00 uur vanaf het tunneltje met verschillende tochtvoorbereiders en begeleiders. Onderweg ontvangt u een kopje koffie en `s middags nog een consumptie van de vereniging.

Iedere eerste donderdag van de maand is er onze clubmiddag, u wordt tijdens middag terwijl u actief bent bij een van de diverse spelmogelijkheden voorzien van `n kopje of thee en een consumptie.

Agenda; Donderdag 18 april, 14.30 uur fotomiddag, buurtkamer Kulturhus Beek. Donderdag 2 mei, 14.30 uur clubmiddag, buurtkamer Kulturhus Beek. Donderdag 23 mei 11.30 uur uitstap. Wilt u lid worden van de seniorenvereniging die dit allemaal voor u organiseert, bij de KBO Beek is iedereen van harte welkom. Ook uw steun kunnen wij goed gebruiken, voor 20 euro per kalender jaar bent u er bij. En de KBO Beek doet nog veel meer voor haar leden, overtuig u zelf. Kom Bij Ons !!! Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, voor alle info, 024 3226377. ===================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *