KBO Beek, geen uitje maar lunch.

BEEK – Donderdag 25 juli lunchte leden van de KBO-Beek bij hotel ’t Spijker. In ons programma stond een uitje gepland dat door te weinig personeel geen doorgang kon vinden, daarom besloot de activiteitencommissie ter compensatie een lunch aan te bieden.
Om 11.30 uur werd er gestart met een consumptie, een woordje uitleg van de voorzitter volgde waarna er een fijn verpozen volgde, de monden stonden niet stil, het geruis verstomde pas toen er rond 12.15 uur aan de bijzonder smakelijke lunch kon begonnen worden.
Er werd nog even nagezeten en uit de verschillende gesprekken kwam naar voren, dat zo’n lunch als deze zeker voor herhaling vatbaar was, geen uitstapje maar een lunch, de activiteitencommissie neemt dit mee naar het programma volgend jaar.
Rond 14.00 uur werd er van alle aanwezigen afscheid genomen, op naar de uitstap naar de wijngaard van donderdag 15 augustus.
Zo werd een imperfectie omgezet in toch weer geslaagde uurtjes bij KBO Beek.

Agenda;
donderdag 15 augustus uitstap wijnproeverij
donderdag 29 augustus uitstap bonbons maken
donderdag 5 september clubmiddag.

Ook lid worden van de gezelligste seniorenvereniging uit Beek, wacht niet, doe het nu voor € 20,= per kalender jaar bent u er ook bij. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. Alle info 024 3226377.
Foto: Gerard van der Pluijm. ====================================================================

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *