Uitreiking Jeugddiploma EHBO Millingen a/d Rijn.

MILLINGEN a/d RIJN – Maandagavond 10 juni 2024 hebben 3 leerlingen van groep 8 het Jeugd EHBO examen succesvol afgelegd volgens de normen van het Rode Kruis. De examinator was Koen Iepstra van het Oranje Kruis en het Lotus slachtoffer was Theo Burgers.
Het schooljaar ervoor, in groep 7, hadden deze leerlingen al de kennismakingscursus EHBO gevolgd. De voorzitter en tevens instructeur, van de EHBO-vereniging, Alex Janssen, reikte de diploma’s uit in de basisschool St. Martinusschool op vrijdagochtend 5 juli 2024.
De 3 geslaagde leerlingen zijn Linn Plass, Lize Janssen en Sam Janssen. De EHBO-vereniging feliciteert de 3 jeugdige geslaagden van harte met het Jeugddiploma EHBO.
Donderdag 27 juni 2024 werden in de St. Martinusschool aan 3 leerlingen van groep 7 een Bewijs van Deelname Jeugd Eerste Hulp uitgereikt door Alex Janssen, instructeur EHBO. Volgend schooljaar, in groep 8, kan deze groep leerlingen doorgaan tot het Jeugddiploma EHBO.
De EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom bedankt de St. Martinusschool en ouders van de leerlingen voor de prettige samenwerking, het vertrouwen en hopen op een goed vervolg.
Het Bestuur van de EHBO-vereniging Millingen a/d Rijn-Kekerdom. Foto’s: Hans Driessen. Kijk HIER. ===================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *