Jan Thissen mag zich nu administratief medewerker noemen, opleiding bij gemeente Kranenburg succesvol afgerond.

KRANENBURG – (14 juni 2024). Voor Jan Thissen waren het drie spannende jaren in het bestuur Kranenburg. In 2021 begon hij daar zijn opleiding tot administratief medewerker. Tegenwoordig werkt hij in de bouwadministratie en heeft hij nog veel gepland.

Jan hield vanaf dag één van de korte afstanden en de familiale sfeer in de kleine administratie. “Hier kennen we elkaar”, zo omschrijft de kersverse administratief specialist de samenwerking. Tijdens zijn opleiding doorliep Jan de verschillende terreinen van het lokaal bestuur. “Je maakt kennis met een grote diversiteit aan taken bij mijn trainers als individuele specialist kantoren waren er altijd erg op gebrand dat ik “We kunnen veel meenemen”, herinnert Jan zich.

“Zelfs als kleinere gemeente bieden we een breed scala aan opleidingsberoepen aan en ontvangen we altijd graag nieuwe kandidaten”, zegt burgemeester Ferdi Böhmer. De gemeente Kranenburg  heeft regelmatig opleidingsplaatsen voor administratief medewerkers en wegwachters, IT-specialisten voor systeembeheer en kandidaten voor gemeenteinspecteurs.

Met het eindexamen is Jan aan de slag gegaan op de bouwadministratie van de gemeente Kranenburg, huisnummertoekenning en vragen van burgers over het bouwrecht behoren nu tot zijn taken. En hij heeft nog veel op de planning: de 22-jarige wil zijn opleiding voortzetten. “Dan kun je ook functies met nog meer verantwoordelijkheid vervullen, dat zou ik heel spannend vinden.”. Foto: Gemeente Kranenburg

Uitgebreidere informatie over opleidingsfuncties bij de gemeente Kranenburg kun je krijgen bij  Katrin Börgers (tel.: 02826/79-170 of e-mail: katrin.boergers@kranenburg.de) . ==================================================================

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *