STATUSHOUDERS ONDERTEKENEN PARTICIPATIE CERTIFICATEN

GROESBEEK – Maandagmiddag 10 juni werd in de raadszaal van het gemeentehuis participatie-certificaten uitgereikt aan 21 statushouders uit Turkije (6) en Syrië(15) die na ondertekening het participatietraject hebben afgesloten. Vooraf werden ze toegesproken en welkom geheten door locoburgemeester Irma van de Scheur.  In haar toespraak wenste ze hen veel succes in de mooie gemeente Berg en Dal, zodat de “nieuwe” Nederlanders zoals u en de “oude” Nederlanders zoals ik, elkaar kunnen ontmoeten en leren kennen, door bv. koken van een maaltijd in een dorpshuis en buren daarvoor uit te nodigen, voor hulp en ideeën mag er altijd bij mij worden aangeklopt, aldus mevrouw van de Scheur.  De middag werd afgesloten met een hapje en een drankje. Foto’s: (c) Bert Roodbeen. Kijk HIER.  ===================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *