NICOLETTE BALLEDUX NEEMT AFSCHEID VAN HAAR ROZET!

LEUTH — Vrijdag 31 mei heeft na 37 jaar Nicolette Balledux de Jong (van De Rozet) met een receptie officieel afscheid genomen van haar “De Rozet”, het lokale nieuwsblad welke zij samen met haar te vroeg overleden partner Albert de Jong had opgezet. Vele kwamen dan ook naar De Vriendenkring in Leuth om haar nog eenmaal de hand te schudden of toe te spreken. Waaronder ook burgemeester Mark Slinkman van de gemeente Berg en Dal die haar bedankte voor de samenwerking met en over de gemeente pagina’s. Haar dochters Danielle en Esther vertelde hoe zij 37 jaar Rozet hebben ervaren. Maikel Zuurbier van de drukker Janssen/Pres uit Gennep bood haar een speciale editie-lijst aan met 37 jaar memorabele De Rozet momenten. Nicolette bedankte in haar afscheid speech iedereen die haar de afgelopen 37jaar hebben gesteund. Het veertiendaagse huis aan huisblad “De Rozet” heeft de afgelopen 37 jaar een platform geboden aan iedereen, zowel zakelijk als voor het verenigings – leven en iedere andere lezer binnen de gemeente Berg en Dal en daar buiten, ook aan de andere kant van de grens. Het blad werd onlangs overgenomen door Louis Frankenhuis uit Ubbergen en Mischa Lemmens uit Millingen a/d Rijn. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER .====================================================================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *