Jubileumconcert 125 jaar UNA Kekerdom.

.KEKERDOM – Dit jaar viert muziekvereniging UNA uit Kekerdom haar 125-jarig jubileum. Het eerste jubileum-activiteit was een Jubileumconcert onder leiding van Peter Wintjes op zondag 12 mei in het Kulturhus in Kekerdom. Een concert met muziek uit het archief: Pareltjes die overgebleven zijn bij het opruimen van de muziekbibliotheek. Verrassende nummers in diverse genres aangevuld met bekende muziek uit het swingende UNA repertoire. Een concert op moederdag… een mooi muzikaal cadeau.  De gasten konden genieten van de 21 nummers waar natuurlijk het Kekerdoms Volkslied niet kon ontbreken! Een geslaagde start in dit jubileumjaar. Namens de gemeente Berg en Dal was wethouder Alex ten Westeneind aanwezig. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER,

============================

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *