Zoeken


inhetlaag.nl, Powered by Joomla!
KBO Beek “De toekomst van de Zorg” PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 29 oktober 2022 22:02

BEEK - Donderdagmiddag 27 oktober gaf de ZZG-zorggroep een presentatie voor de KBO Beek en overige senioren uit Beek in hotel 't Spijker over “de toekomst van de zorg”. Er werd op deskundige wijze uitleg gegeven over hoe we de zorg in de toekomst gaan organiseren. Welke zorgen zijn er bij de zorgmedewerkers. Verwachtingen werden geschetst van die mensen die in de toekomst zorg nodig hebben. Wat kunnen zij verwachten in onze maatschappij.

De dames van de zorggroep, Henny en Mirna, spraken hierover met de aanwezigen in een open discussie, waarbij dan ook de zorgtechnologische mogelijkheden om ons te ondersteunen werden voorgehouden.
We zijn uiteraard een belangrijke schakel in het proces. De toekomst, het huidige netwerk, de sociale contacten, de mantelzorg, preventie en de voorbereiding op de komende tijd werden belicht en wat we daar zelf aan kunnen doen. Bij binnenkomst was er een kopje koffie of thee en in de pauze, ook toen werd er veel geconverseerd, werd er een consumptie geserveerd.
De KBO Beek en de zorgmedewerkers danken u voor uw moeite die u genomen heeft om bij deze middag aanwezig te zijn, de toekomst van de zorg is belangrijk voor ons en voor onze zorgmedewerkers.

AGENDA: *Donderdag 10 november clubmiddag in de brasserie Kulturhus. *Woensdag 23 november sinterklaasfestival in de brasserie Kulturhus.

De KBO Beek is er altijd voor u om u op de hoogte te houden van wat er leeft en de vooruitgang in onze maatschappij. Voor maar € 20,= per kalender jaar blijft u ook op de hoogte. Bel voor meer info:024 3226377. Foto’s; René Hendriks. Kijk HIER of op FB.


 

Flits

KBO Beek Kerststallen bezichtingen in Beek.

BEEK -KBO Beek penningmeester Ineke Huilmand neemt u mee naar lang vervlogen tijden. Naar......

Lees meer...
 
KBO Ooij nieuwe eigen website

OOIJ Sinds vrijdag 17 december heeft de KBO Ooij een eigen vernieude website. Inloggen kan via de link https://www.kbo-gelderland.nl/afdelingen/ooij of via KBO Gelderland. Om terug te gaan naar de voorpagina van de site klik logo.


 

 
Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij

Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij.

 
Openhuis 2e handszorg hulpmiddelenwinkel

GROESBEEK/Horst - Op de 1e zaterdag van de maand tussen 10 en 14.00 uur. is er "Open Huis" bij Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek....

Lees meer...
 
Met spoed gezocht chauffeurs vervoerdienst SWOM

MILLINGEN a/d RIJN – Wij zoeken vrijwilligers die 1x per 4 weken op vrijdag, zaterdag of zondag willen rijden voor onze vervoersservice. Woon jij in Millingen, Kekerdom of Leuth, heb je een rijbewijs en affiniteit met senioren? Dan is vrijwilliger bij onze vervoersservice wellicht iets voor jou! Wij vervoeren 7 dagen per week van 8.30-22.00 uur mensen uit bovengenoemde dorpen naar...

Lees meer...
 
Ukraine

.

 
Nieuwe locatie Weggeefwinkel

GROESBEEK-Na lang zoeken is het gelukt om een nieuwe locatie voor de Weggeefwinkel te vinden! De Weggeefwinkel is te vinden aan de Dorpsstraat 7a in Groesbeek.....

Lees meer...