Zoeken


inhetlaag.nl, Powered by Joomla!
Bezetting vrijwilligerssteunpunt Oekraïne gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 08 juni 2022 22:44

De afgelopen maanden hebben we veel vluchtelingen uit de Oekraïne kunnen helpen met spullen, met school, met werk, met informatie over allerlei regelingen. Daarvoor willen wij al die mensen, die daaraan een bijdrage hebben geleverd en nog leveren, van harte bedanken!

Wij merken, dat de behoefte aan informatie afneemt en dat de vluchtelingen, die een plek hebben in onze gemeente, inmiddels steeds beter de weg weten. Daarom is het niet langer nodig, dat wij iedere werkdag bereikbaar zijn op het gemeentehuis. Vanaf 20 juni a.s. zijn wij nog drie keer per week bereikbaar en wel op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur. Nog steeds op dezelfde plek in spreekkamer Erlecom van het gemeentehuis, nog steeds onder hetzelfde telefoonnummer 06-43438852, nog steeds via hetzelfde mailadres Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


 

Flits

Zomer kermis Nijmegen

 
UPDATE: TOCH NOG: Taxusinzameling in 2022

UPDATE: Nog geen twee weken geleden lieten wij weten dit jaar geen mogelijkheid te zien om de taxusinzameling op te zetten. Afgelopen weekend is hier echter verandering in gekomen. Een van onze vaste afnemers heeft alsnog gevraagd of wij een beperkte hoeveelheid snoeisel in kunnen zamelen. Wij zijn meteen gaan kijken hoe we dit kunnen doen, met een aangepaste inzameling als resultaat. Vanaf 25 juni starten wij voor een beperkt werkgebied de inzameling weer op.

“Afgelopen weekend kregen....

Lees meer...
 
De 104e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2022.

MILLINGEN a/d RIJN Verzorging 4-Daagselopers

Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen. U kunt hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren.

Lees meer...
 
Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij

Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij.

 
Openhuis 2e handszorg hulpmiddelenwinkel

GROESBEEK/Horst - Op de 1e zaterdag van de maand tussen 10 en 14.00 uur. is er "Open Huis" bij Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek....

Lees meer...
 
Met spoed gezocht chauffeurs vervoerdienst SWOM

MILLINGEN a/d RIJN – Wij zoeken vrijwilligers die 1x per 4 weken op vrijdag, zaterdag of zondag willen rijden voor onze vervoersservice. Woon jij in Millingen, Kekerdom of Leuth, heb je een rijbewijs en affiniteit met senioren? Dan is vrijwilliger bij onze vervoersservice wellicht iets voor jou! Wij vervoeren 7 dagen per week van 8.30-22.00 uur mensen uit bovengenoemde dorpen naar...

Lees meer...
 
Ukraine

.