Zoeken


inhetlaag.nl, Powered by Joomla!
Grote meerderheid leden voor fusie bij SVO en VVLK PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 14 april 2022 22:04

OOIJ/LEUTH - Maandagavond was een spannende avond voor de Leuthse en Ooijse voetballiefhebbers. Bij voetbalverenigingen SVO en VVLK werd gestemd over een eventuele fusie tussen de clubs. Na afloop bleken de leden massaal voor die fusie te zijn. Slechts enkelen stemden tegen. Vanaf 2023 volledig gefuseerd: Vanaf het seizoen 2023-2024 willen de verenigingen volledig gefuseerd zijn. Al een aantal jaren spelen de jeugdelftallen samen en het volgend seizoen is de bedoeling om met één gezamenlijk eerste elftal aan de competitie deel te nemen. Verder is het de bedoeling dat men uiteindelijk afscheid neemt van sportpark De Duffelt in Leuth en verder gaat op de Kempkes in Ooij. Jubileumweekend: Komend weekend zal VVLK haar 90e Jubileum vieren met diverse sportieve en feestelijke activiteiten. Het laatste jubileum voor de voetballers uit Leuth en Kekerdom. Bron: Omroep Berg en Dal. Foto: VVLK.


 

Grote meerderheid leden voor fusie bij SVO en VVLK

- Maandagavond was een spannende avond voor de Leuthse en Ooijse voetballiefhebbers. Bij voetbalverenigingen SVO en VVLK werd gestemd over een eventuele fusie tussen de clubs. Na afloop bleken de leden massaal voor die fusie te zijn. Slechts enkelen stemden tegen.

Vanaf 2023 volledig gefuseerd

Vanaf het seizoen 2023-2024 willen de verenigingen volledig gefuseerd zijn. Al een aantal jaren spelen de jeugdelftallen samen en het volgend seizoen is de bedoeling om met één gezamenlijk eerste elftal aan de competitie deel te nemen. Verder is het de bedoeling dat men uiteindelijk afscheid neemt van sportpark De Duffelt in Leuth en verder gaat op de Kempkes in Ooij.

Jubileumweekend

Komend weekend zal VVLK haar 90e Jubileum vieren met diverse sportieve en feestelijke activiteiten. Het laatste jubileum voor de voetballers uit Leuth en Kekerdom. Bron: Omroep Berg en Dal. Foto: VVLK.

 

Flits

UPDATE: TOCH NOG: Taxusinzameling in 2022

UPDATE: Nog geen twee weken geleden lieten wij weten dit jaar geen mogelijkheid te zien om de taxusinzameling op te zetten. Afgelopen weekend is hier echter verandering in gekomen. Een van onze vaste afnemers heeft alsnog gevraagd of wij een beperkte hoeveelheid snoeisel in kunnen zamelen. Wij zijn meteen gaan kijken hoe we dit kunnen doen, met een aangepaste inzameling als resultaat. Vanaf 25 juni starten wij voor een beperkt werkgebied de inzameling weer op.

“Afgelopen weekend kregen....

Lees meer...
 
De 104e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 19 juli t/m vrijdag 22 juli 2022.

MILLINGEN a/d RIJN Verzorging 4-Daagselopers

Ook dit jaar is het mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen. U kunt hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren.

Lees meer...
 
Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij

Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij.

 
Openhuis 2e handszorg hulpmiddelenwinkel

GROESBEEK/Horst - Op de 1e zaterdag van de maand tussen 10 en 14.00 uur. is er "Open Huis" bij Stichting 2ehands-zorghulpmiddelen aan de Reestraat 5 te Groesbeek....

Lees meer...
 
Met spoed gezocht chauffeurs vervoerdienst SWOM

MILLINGEN a/d RIJN – Wij zoeken vrijwilligers die 1x per 4 weken op vrijdag, zaterdag of zondag willen rijden voor onze vervoersservice. Woon jij in Millingen, Kekerdom of Leuth, heb je een rijbewijs en affiniteit met senioren? Dan is vrijwilliger bij onze vervoersservice wellicht iets voor jou! Wij vervoeren 7 dagen per week van 8.30-22.00 uur mensen uit bovengenoemde dorpen naar...

Lees meer...
 
Ukraine

.

 
Nieuwe locatie Weggeefwinkel

GROESBEEK-Na lang zoeken is het gelukt om een nieuwe locatie voor de Weggeefwinkel te vinden! De Weggeefwinkel is te vinden aan de Dorpsstraat 7a in Groesbeek.....

Lees meer...