Zoeken


BIJZONDER UITETEN BIJ DE BOER PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 05 augustus 2020 06:59

GROESBEEK -Deze zomer bieden GlanZrijk Events en de Stichting Toerisme & Recreatie Berg en Dal (STER) samen een divers, bruisend activiteitenprogramma aan onder de naam “Zeven Zinderende Zomerweken”. Gedurende zeven weken, van maandag 13 juli t/m zondag 30 augustus 2020, worden activiteiten georganiseerd rondom verschillende thema’s. Eén van deze thema’s is “Trakteer jezelf op Berg en Dal”.

Op vrijdag 7 augustus, vrijdag 21 augustus, zondag 23 augustus en zondag 30 augustus (uitverkocht) kan je ‘aanschuiven’! Onze chef-kok bereidt een speciaal samengesteld menu waarvan je heerlijk kunt genieten op een niet-alledaagse locatie. Marga Nillesen van Boerengolf de Horst vertelt: “we beschikken over de ruimte om deze unieke aanschuiftafels bij ons op het erf onder de grote overkapping te laten plaatsvinden. Uiteten bij de boer maar wel met het restaurant gevoel”. Er wordt elke avond een ander menu geserveerd en voor de kinderen is er een speciaal kindermenu. Ga voor meer informatie, menusamenstelling en reservering naar www.bergendalbruist.nl


 

Flits

Corona

 

 
KBO BEEK ACTIEF

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw welzijn, uw woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat u verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven. Uw gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft voor u een service en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE