Zoeken


Theo Weijers verrast bij heropening speeltuin D’n Hommel Breedeweg PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 04 augustus 2020 23:55

GROESBEEK/BREEDEWEG - Loco-burgemeester Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal heeft dinsdagmorgen 4 augustus voorafgaand aan de heropening van de speeltuin D’n Hommel aan de Kruksebaan / Esdoornstraat de heer T.W.M. (Theo) Weijers uit Groesbeek verrast met een gemeentelijke onderscheiding. De heer Weijers werd onderscheiden met de erepenning van de gemeente Berg en Dal vergezeld van de daarbij behorende oorkonde. Theo Weijers kreeg deze onderscheiding omdat hij sinds 2002 zich als vrijwilliger met veel toewijding en met diverse taken inzet voor de speeltuin D’n Hommel in Groesbeek. Hij houdt toezicht op het gedrag en gebruik van de speeltoestellen;- zamelt geld in voor nieuwe speeltoestellen; - zorgt voor het dagelijks openen en sluiten van de toegangspoort; - controleert of de speeltoestellen veilig zijn; - onderhoudt contact met de gemeentelijke speeltuinenbeheerder; - doet als vrijwilliger mee als er gemeentelijke werkzaamheden moeten worden verricht; - zorgt voor het groenonderhoud binnen de speeltuin en voor het verwijderen van het zwerfafval; - staat altijd klaar om te helpen waar nodig en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij deze speeltuin en de kinderen die er spelen. Hierna werd door Sylvia Fleuren samen met een kind een lint boven de nieuwe glijbaan doorgeknipt en was de speeltuin officieel geopend. Voor de kinderen stond er limonade klaar.

Kandidaat voor een gemeentelijke onderscheiding?

Iedereen kan iemand voordragen voor een gemeentelijke onderscheiding. De randvoorwaarden voor de aanvraag en de aanvraagprocedure staan op de website van de gemeente, www.bergendal.nl > aanvraag gemeentelijke onderscheiding.

De gemeente Berg en Dal heeft drie soorten gemeentelijke onderscheidingen: het ereburgerschap, de erepenning en het jongerenlintje.

Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB.

 

Flits

Corona

 

 
KBO BEEK ACTIEF

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw welzijn, uw woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat u verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven. Uw gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft voor u een service en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE