Zoeken


KBO BEEK NIEUWS PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 26 juli 2020 21:52

Het mag weer, zij het natuurlijk nog steeds met mate en op afstand, maar de KBO Beek heeft haar vleugels weer op bescheiden manier uitgeslagen. Er wordt weer gefietst zelfs tegen de sterke wind in naar Millingen, er is een fijne ontmoetingsmiddag geweest, een echte soos, en voor het nieuwe seizoen wat betreft: onze groepen gaan weer sporten, deze activiteiten beginnen eind augustus en begin september weer. Alle nodige voorbereidingen zijn getroffen omdat allemaal weer soepel te laten verlopen voor onze groepen, Dans Je Fit, Bewust Ouderen Fitness en het lijndansen. Maar eerst gaan we donderdag 13 augustus naar het openluchtmuseum in Arnhem.  Wij vertrekken om 11.00 uur, beginnen met een overheerlijke lunch, daarna kunt u het park bezoeken, denk aan uw mondkapje! En neem uw goede gezondheid mee. Rond 17.00 uur zijn we weer terug.

Er staan, bij een gelijk blijvende situatie van het virus, nog enkele gezellige activiteiten op ons geïmproviseerde programma. Alle inlichtingen, over wat de KBO Beek ook voor u kan betekenen, voor € 20,= per kalender jaar bent u er lid van en over deze vakantie uitstap en onze andere activiteiten vindt u op onze site, de media en krijgt u bij Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek, telefoon 024 3226377.


 

Flits

Corona

 

 
KBO BEEK ACTIEF

BEEK - De seniorenvereniging van Beek, de KBO Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw welzijn, uw woongenot, inkomen en koopkracht en alles wat u verder helpt om zelfstandig fijn te kunnen leven. Uw gegevens worden beschermd volgens de AVG regels, de privacywetgeving. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling, lid van de KBO Gelderland en de landelijk Unie KBO, deze heeft voor u een service en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE