Zoeken


inhetlaag.nl, Powered by Joomla!
Geen kermis in Millingen aan de Rijn in 2020 PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 14 juli 2020 19:32

Update: GROESBEEK - Ook de kermis in Groesbeek gaat dit jaar niet door. Om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te maken moeten er verschillende maatregelen genomen worden. Deze maatregelen blijken niet te realiseren bij de Groesbeekse kermis.

MILLINGEN a/d RIJN - De kermis in Millingen aan de Rijn gaat dit jaar niet door. De organisator is er helaas niet in geslaagd om aan de noodverordening te voldoen en heeft geen zogenaamd 1,5 meter plan ingediend. De Veiligheidsregio stelt dit als eis aan iedere kermis(organisator), zodat een kermis voldoet aan de richtlijnen om de kans op coronabesmettingen zo klein mogelijk te maken. Om kermisorganisatoren hierbij te helpen heeft de Bovak (Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders) een corona-protocol opgesteld.

De Millingse kermis zou dit jaar van zaterdag 25 juli tot en met dinsdag 28 juli georganiseerd worden


 

Flits

Verruiming locaties voor buitensport

De gemeente gaat parkeerplaatsen en grasveldjes rondom sportaccommodaties aanwijzen als extra sportlocaties. Hierdoor krijgen binnensportverenigingen meer mogelijkheden om hun sportactiviteiten buiten te gaan organiseren. Door de coronaregels is binnen sporten verboden. Ook mogen sportscholen, ...

Lees meer...
 
Kleding Weggeefwinkel Groesbeek

UPDATE: Tijdelijke verhuizing ingang kleding weggeefwinkel

GROESBEEK - Kleding weggeefwinkel verhuisd tijdelijk met ingang vanaf dinsdag 20 april. De organisatie van de weggeefwinkel, Pluryn en Forte Welzijn hebben na overleg met centrum manager Freek Stevens, een nieuwe ruimte gevonden om de vele ingezamelde kleding aan de man te brengen. Het oude pand van de Hema in het centrum van Groesbeek wordt ingericht door vrijwilligers en enkele sympathisanten. Op dinsdag en vrijdag is de winkel open van 10.00-14.00 uur. In verband met de coronaregels is een mondkapje verplicht en er mogen maximaal 6 personen gedurende 30 minuten tegelijk naar binnen. Vooraf aanmelden bij Wilma Fransen via 0611809216. Iedereen is van harte welkom!

GROESBEEK - Ook de weggeefwinkel mag eindelijk weer open. Voorlopig alleen op de vrijdagen van 12.30 tot 16.00 uur. Maak telefonisch een afspraak met Wilma Fransen via 0611809216. I.v.m. de coronaregels is een mondkapje verplicht en er mogen maar 2 bezoekers tegelijk naar binnen gedurende 30 minuten. Melden bij de ingang van het hoofdgebouw van Pluryn op Sportpark Zuid Nijerf 1 6562 KW Groesbeek. Er is voldoende in voorraad voor jong en oud van harte welkom.


 
Update: Nieuwe steunmaatregel voor inwoners, TONK

GROESBEEK - Update: Corona steunmaatregel TONK verhoogd.

De gemeente Berg en Dal heeft de TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) verhoogd van 145 naar 200 euro netto per maand. De reden voor deze verhoging is dat de gemeente meer budget heeft gekregen van de Rijksoverheid. De TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) is een nieuwe corona - steunmaatregel. De TONK is er voor inwoners die door corona minder inkomen hebben en daardoor hun woonlasten niet meer kunnen betalen. Onder woonlasten vallen de..

Lees meer...
 
Corona

 

 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE