Zoeken


Jonh Berends Commissaris van de Koning bezoekt Heumen en Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 10 juli 2020 22:40

MALDEN / BERG en DALIn het kader van energietransitie heeft de  Commissaris van de Koning van de provincie  Gelderland Jonh Berends vrijdagmorgen 10 juli een werkbezoek gebracht aan de colleges van B & W de gemeente Heumen en Berg en Dal.

In Malden bracht hij een bezoek aan de HARM’s Hoeve een vrij toegankelijke belevenisboerderij aan de Westkanaaldijk van Pierre en Jessica Hopman en Fenna Bruijsten. Pierre Hopman gaf aan de CvdK en de beide colleges uitleg over het ontstaan in 2015 van deze Hoeve met zijn unieke Roundhouse waarin diverse diersoorten in deze gezamenlijke stal worden gehouden en hoe hij duurzaam kan boeren. De Heumense  wethouder Schoenmaker gaf een toelichting over het duurzaamheid project dat in de gemeente loopt en collega Waas op de Ruimtelijke Visie Duurzame Energie. Wethouder Verheul van de gemeente Berg en Dal  hiel een korte inleiding op de Ruimtelijke Visie Inpassing Duurzame Energie Berg en Dal.  initiatiefnemer Pim de Ridder inwoner uit Millingen a/d Rijn vertelde over zijn plan om in het buitengebied  6 ha te voorzien van zonnepanelen en de omwonden op een goede mannier erbij te betrekken. Vervolgens ging het gezelschap naar het Nederlands Wijnbouwcentum in Breedeweg/ Groesbeek. Hier ging het B & W college van Berg en Dal verder over Duurzame Energie Berg en Dal.

Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB.


Laatst aangepast op vrijdag 10 juli 2020 23:17
 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Stacaravan te koop. o.v.b.h verkocht

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk goed onderhouden stacaravan veluwe maat 750 x 230 mrt met wintervaste Toernesol luxe voortent met aluminimum staanders/liggers, dubbel plafond, vlonder-vloer schuifdeur en schuif vliegendeur, incl: inventaris, zoals koelvrieskast tuinmeubelen, metalen camping berg/fietsschuur 250 x 200 mrt met schuif dur. zknikarm zonnenscherm 3 x 2.50 mrt . Zonder standplaats. Vraagprijs. telf info Aanvaarding in overleg; Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en metalen camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL