Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Theo van der Velden PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 15 mei 2020 18:17

 


MILLINGEN a/d RIJN
-Theo van der Velden uit Millingen aan de Rijn heeft op 15 mei 2020 een Koninklijke Onderscheiding gekregen voor zijn raadslidmaatschap. De heer van der Velden is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Langer dan 12 jaar raadslid: De heer Van der Velden nam in de digitale raadsvergadering van 14 mei afscheid als raadslid. Voor vertrekkende raadsleden die 12 jaar of langer lid zijn geweest van de gemeenteraad mag een lintje aangevraagd worden. Theo is al sinds 2002 raadslid voor Gemeente-, Jeugd- en Sportbelangen (GJS). Tot 2015 in de gemeente Millingen aan de Rijn, daarna in de fusiegemeente Berg en Dal.

Uitreiking op 1,5 meter: De onderscheiding werd, samen met een gedenkpenning, vrijdagochtend 15 mei officieel uitgereikt door burgemeester Mark Slinkman. Dat gebeurde bij Theo thuis. De uitreiking was anders dan normaal, maar daardoor zeker niet minder speciaal. Vanwege de corona-maatregelen werd bij de uitreiking de 1,5 meter-regel in acht genomen. De vrouw van Theo mocht de onderscheiding vervolgens opspelden. Foto’s: Gem Berg en Dal.

Arnold Driessen:

Arnold Driessen werd donderdagavond 14 mei tijdens de raadsvergadering benoemd tot raadslid van de gemeente Berg en Dal. Hij volgt de heer Van der Velden op, die nog wel politiek actief blijft als lid van de carrousel.


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...