Zoeken


Gemeente Berg en Dal bedankt basisscholen en kinderopvang PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 11 mei 2020 17:01

OOIJVandaag, maandag 11 mei, gingen het basisonderwijs en speciaal onderwijs weer open.Alle kinderen krijgen voorlopig 50% onderwijs op school. Ook de Buitenschoolse opvang (BSO) en de kinderdagverblijven gingen weer open.

Daarom heeft de gemeente Berg en Dal al haar basisscholen en kinderopvang  een bedankje gestuurd: iets lekkers bij de koffie of thee. Wethouder Annelies Visser overhandigde de lekkernij vanochtend persoonlijk bij één van de locaties, basisschool Op Weg en kinderopvang KION in Ooij.

Wethouder Annelies Visser; Met dit gebaar wil ik mijn hartelijke dank en waardering uitspreken voor alle medewerkers van basisscholen en kinderopvang in onze gemeente. Zij hebben er met hun enorme inzet en flexibiliteit voor gezorgd dat kinderen in deze coronacrisis thuis les kunnen krijgen. Dat ouders met cruciale beroepen en kwetsbare gezinnen noodopvang hebben. En dat alle kinderen vanaf vandaag weer naar school kunnen. Ik realiseer me dat het een bijzondere prestatie is om in deze bizarre tijden het onderwijs en de opvang voor onze kinderen staande te houden. Dit met constant veranderende maatregelen en de veiligheidsrisico’s. Hiermee hebben de scholen en de kinderopvang er samen met ouders voor gezorgd dat essentiële onderdelen van onze samenleving, onderwijs en kinderopvang, door konden gaan." Foto: © Peter Hendriks


 

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...