Zoeken


Eerste digitale raadsvergadering in Berg en Dal op 14 mei 2020 PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 07 mei 2020 19:17

Op donderdag 14 mei 2020 is de eerste digitale raadsvergadering in de gemeente Berg en Dal. De vergadering begint om 20:00 uur en is live te volgen. Waarom digitaal vergaderen? In verband met de coronacrisis is besloten om geen fysieke bijeenkomsten voor de gemeenteraad te organiseren als dit niet noodzakelijk is. Om er voor te zorgen dat gemeenteraden toch besluiten kunnen nemen, is de spoedwet “digitale besluitvorming” aangenomen. Deze wet maakt het digitaal nemen van rechtsgeldige besluiten mogelijk.

Inspreken: Inwoners hebben....

ook bij het digitaal vergaderen de mogelijkheid om in te spreken op punten die op de agenda staan. Insprekers kunnen zich vóór 14 mei, 12:00 uur melden bij de griffie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Live meekijken: De gemeenteraad komt niet fysiek bij elka. U kunt dus niet in het gemeentehuis aanwezig zijn. Daarom is het verplicht om inwoners de mogelijkheid te geven om de vergadering op een andere manier te volgen. U kunt meekijken via onze website https://bergendal.raadsinformatie.nl. Daar staat ook de agenda met vergaderstukken. De vergadering is ook te volgen via Omroep Berg en Dal.

Microsoft Teams: De raadsleden van Berg en Dal maken gebruik van Microsoft Teams om digitaal te vergaderen. Op 16 april 2020 was de eerste digitale vergadering van het presidium. Deze vergadering is online uitgezonden en terug te zien via https://bergendal.raadsinformatie.nl.

Tot slot wenst de gemeenteraad van Berg en Dal alle inwoners veel sterkte in deze tijd. Blijf gezond en let goed op elkaar!


 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...