Zoeken


Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 10 april 2020 07:00

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Daarnaast hoeven rechtzoekenden geen contact op te nemen met het Juridisch Loket voor korting op de eigen bijdrage bij doorverwijzing naar een advocaat. Hiertoe is gezamenlijk besloten door het Juridisch Loket, de Raad voor Rechtsbijstand en het ministerie van Justitie en Veiligheid in verband met de beperkte bereikbaarheid van het Juridisch Loket door de coronacrisis.

 

Beltarief: Het Juridisch Loket geeft eerste hulp bij juridische vragen, conflicten en geschillen. Door het coronavirus zijn de vestigingen van het Juridisch Loket gesloten voor bezoekers, waardoor het Juridisch Loket alleen per telefoon of e-mail bereikbaar is. Om juridische hulp voor iedereen toegankelijk te houden, is het beltarief van het 0900-8020 nummer verlaagd naar € 0,10 per minuut[1].

Verwijzing naar advocaat: Rechtzoekenden hoeven tijdelijk geen contact op te nemen met het Juridisch Loket voor korting op de eigen bijdrage bij doorverwijzing naar een advocaat binnen de gesubsidieerde rechtsbijstand. Als zij voor deze subsidie in aanmerking komen, krijgen zij automatisch korting op de eigen bijdrage via de Raad voor Rechtsbijstand. Rechtzoekenden die vanaf 16 maart geen contact hebben kunnen krijgen met het Juridisch Loket en in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand, krijgen ook automatisch korting op de eigen bijdrage.

Deze maatregel is tijdelijk in verband met de coronacrisis en geldt tot nader order.

[1] *€ 0,10 p/min, met een maximum van € 12,50. Excl. een starttarief van 4,5 cent en gebruikelijke belkosten


 

 

Flits

Te koop op Camping Hierden/ Harderwijk Stacaravan

Stacaravan te koop. o.v.b.h verkocht

TE KOOP: Op camping Peperkamp Hierden/ Harderwijk goed onderhouden stacaravan veluwe maat 750 x 230 mrt met wintervaste Toernesol luxe voortent met aluminimum staanders/liggers, dubbel plafond, vlonder-vloer schuifdeur en schuif vliegendeur, incl: inventaris, zoals koelvrieskast tuinmeubelen, metalen camping berg/fietsschuur 250 x 200 mrt met schuif dur. zknikarm zonnenscherm 3 x 2.50 mrt . Zonder standplaats. Vraagprijs. telf info Aanvaarding in overleg; Info 0651707979. Meer foto’s HIER

Ook los verkoop van voortent voor €450.00 en knikarm zonnescherm voor  €250.00 en metalen camping schuur € 100.00 mogelijk..

Aanvaarding in overleg Info 0651707979.


 


 
Taalcafés in Groesbeek en Leuth weer open

Vanaf 1 juli start de Bibliotheek Gelderland Zuid weer met een aantal Taalcafés. In de bibliotheken in Groesbeek en Leuth is iedereen weer van harte welkom om te oefenen met...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL