Zoeken


KBO Beek nieuws bulletin PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 30 maart 2020 07:59

Beste leden, donateurs. Lezers. De KBO Beek-Ubbergen hoopt uiteraard dat u allen goed gezond en zonder verdere problemen veilig door het virus komt. De van hoger hand aangescherpte en extra maatregelen zullen uiteraard door de KBO Beek gevolgd worden daarom kunnen de door ons geplande activiteiten geen doorgang vinden.....

De bisschoppen hadden op 19 maart al besloten dat er geen Paasviering zijn. Heeft u al betaald, dan krijgt u uiteraard uw betaalde geld terug. Dit geldt uiteraard ook voor het bloemschikken. Onze eerste uitstap dit jaar, 14 mei, naar Bennekom en Garderen gaan niet door. Ook de eerste fietstocht van het seizoen, georganiseerd door Gerard de Bruin, van vrijdag 29 mei, vindt geen doorgang. Onze activiteitencommissie is druk doende om voor onze leden de resterende maanden een zo volledig mogelijk en bijzonder gezellig programma aan te bieden. De herstart van onze sportgroepen, Dans Je Fit en de BOF het lijndansen, staat gepland voor maandag 8 juni en woensdag 3 juni, moet die worden uitgesteld dan hoort u dat van uw contactpersoon. De eerst volgende nieuwsbrief en magazine komt, wanneer de situatie het toelaat, rond 28 mei weer bij u in de bus. Wij willen onze bodes geen enkel risico laten lopen. Volg de ontwikkelingen en ons nieuws op onze site, via KBO Gelderland, de site “inhetlaag.nl’’ van Bert Roodbeen,  Het Gemeentenieuws,  Rozet en omroep Berg en Dal. Denk aan elkaar en probeer elkaar te helpen, één keer een belletje of mail maakt iedereen weer blij.  Uw gezondheid staat ook voor ons voorop. Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek-Ubbergen, geeft u graag alle informatie over onze activiteiten, 024 3226377, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...