Zoeken


Wegen afgesloten in Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 23 maart 2020 08:45

Groesbeek - Van 23 maart tot eind mei 2020 zijn delen van de Houtlaan, Kerkstraat en Bosstraat in Groesbeek afgesloten. We gaan het riool vervangen. We gaan ook aan beide zijden van de Kerkstraat voetpaden aanleggen en de weg zo aanpassen dat we die als omleidingsroute (voor bussen) kunnen gebruiken. De weg is afgesloten van de kruising met de Burgemeester Ottenhofstraat tot de ingang van de parkeerplaats de Weem. De parkeerplaats blijft bereikbaar vanaf de Houtlaan. De omleidingsroute voor beide richtingen is via de Burgemeester Ottenhofstraat, Dorpsstraat, Pannenstraat en Mooksebaan en andersom. Dit is ter plekke aangegeven.
Eerder hebben de nutsbedrijven al de waterleiding en gasleiding vervangen. Helaas konden die werkzaamheden niet tegelijk of direct voor onze werkzaamheden plaatsvinden.


 

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...