Zoeken


Komend weekend non-stop Ons Dorp bij Omroep Gelderland PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 20 maart 2020 08:19

Komend weekend  21 en 22 maart kunnen kijkers van Omroep Gelderland binnnen kijken: liefst 24 afleveringen van Ons Dorp zijn opnieuw te zien. Speciaal voor iedereen die even de gedachten wil verzetten in deze tijden van sociale isolatie en quarantaine, is er een speciale Ons Dorp-marathon. De marathon van Ons Dorp is zaterdag 21 en zondag 22 maart van 12.00 tot 16.55 uur te zien bij Omroep Gelderland. Kijk op website van Ons Dorp voor meer informatie over de TV-serie en alle afleveringen

De dorpen: Op zaterdag kijk je respectievelijk naar Varsseveld, Poederoijen, Gendringen, Zaltbommel, Velp. Op Zondag zijn de dorpen Kilder, Lobith - Tolkamer, Groesbeek, Emst, Varik Heesselt, Bredevoort, Oosterbeek, Rumpt en Gellicum, Vaassen, Azewijn, Groessen en Hummelo aan de beurt.

In deze onzekere tijden brengt Omroep Gelderland je terug in de tijd. Vind troost in de onbezorgdheid en onbevangenheid van het leven van vroeger. Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er twee keer twaalf dorpsfilms te zien. Dus ga er zaterdag- en zondagmiddag goed voor zitten en laat de prachtige zwart-wit beelden je terugbrengen naar oude tijden.

Ons Dorp' De historische en nostalgische tv-serie Ons Dorp neemt je mee naar de jaren ’50 en ’60 van de vorige eeuw. Een periode waarin de dorpen en kleine steden gelukkige gemeenschappen lijken waar iedereen elkaar kent en groet.

In de eerste uitzending op zaterdag kijken we bijvoorbeeld naar het Varsseveld uit het begin van de jaren ’60, met een 16-jarige Guus Hiddink in beeld. In de laatste Ons Dorp op zondag is de uitzending van Hummelo aan de beurt, met commentaar van Ben Jolink die als 9-jarige ventje diverse keren voor de camera verschijnt.


 

-

 

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...