Zoeken


Kindervakantie activiteiten Beek. 2019 PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 16 augustus 2019 06:43

BEEK Woensdag 14 augustus was met Sport en Spel alweer de laatste dag van de kindervakantie week in Beek. Door de afsluiting van het Wylerbergmeer werd er gelukkig een alternatieve locatie gevonden in het nabij gelegen terrein naast voetbalvereniging BVC’12. De eigenaar heeft dit terrein namelijk geheel belangeloos ter beschikking gesteld voor de Kindervakantieweek! Daarnaast heeft het bestuur van BVC’12 aangeboden dat er gebruik mocht worden gemaakt van de aldaar aanwezige (sanitaire) faciliteiten en stelde zij de voetbalvelden ter beschikking voor sport en spelactiviteiten. Om 12.00 uur waren de activiteiten van de KVA voor dit jaar weer afgelopen Zie foto’s van de laatste dag.

Foto's: © René Hendriks.  of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE