Zoeken


Nieuwe moestuin aan schoolpad in Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 13 augustus 2019 08:02

OOIJ - Dinsdagmorgen 20 augustus wordt er om 10 uur een officiële start gemaakt met het bouwrijp maken van een stukje grond voor een moestuin aan het schoolpad 3 in Ooij. Deze moestuin is een initiatief van een aantal inwoners van Ooij. Er wordt een stukje grond beschikbaar gesteld die door oude en nieuwe inwoners van Ooij ingericht wordt als moestuin. Forte Welzijn ondersteunt dit initiatief. In opdracht van de gemeente Berg en Dal zal Jan Lemmens uit Millingen aan de Rijn (grondverzet), het stukje land onkruid vrij maken.


 

 

Flits

Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Typisch Groesbeek vanaf ma 30 sept t/m 17 okt op TV Ned 2

Vanaf vandaag 3 wekenlang van maandag t/m donderdag 19.15 19.50 uur Typisch Groebeek