Zoeken


KBO Beek vakantie uitje. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 10 augustus 2019 09:11

BEEK - Donderdag 8 augustus om 09.45 uur vertrokken de leden van de KBO Beek vanaf de halte Kulturhus met een bus vanvervoersbedrijf Leenders naar het stoomgemaal de Tuut in Appeltern, waar wij ontvangen werden, zoals gebruikelijk bij de KBO Beek, met koffie en gebak. Met een gids gingen wij terug in de tijd van stoomgemalen en historisch erfgoed, het stoomgemaal werd in 1913 in gebruik genomen en heeft 50 jaar gewerkt. Na deze interessante rondleiding kregen wij een kijkje bij de antieke motoren, die enkele dagen per jaar ook nog gestart worden, een nostalgisch gebeuren. Na een complete lunch met een heerlijke soep vooraf, genoten wij van de fraaie Tuinen van Appeltern. Om 16.30 uur stapten wij weer in de bus richting Beek De kleurrijke dag werd, voor de leden die zich hiervoor hadden opgegeven afgesloten met een voortreffelijk drie gangen diner in hotel `t Spijker. Deze uitstapjes zijn ook voor u bereikbaar, voor 20 euro per kalender jaar bent ook u lid van de seniorenvereniging KBO Beek en maakt u alles mee wat de KBO Beek u iedere keer opnieuw weer biedt. Gérard Tesser voorzitter KBO Beek, 024 3226377.

Foto's: © René Hendriks. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE