Zoeken


KBO Beek vakantie uitje. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 10 augustus 2019 09:11

BEEK - Donderdag 8 augustus om 09.45 uur vertrokken de leden van de KBO Beek vanaf de halte Kulturhus met een bus vanvervoersbedrijf Leenders naar het stoomgemaal de Tuut in Appeltern, waar wij ontvangen werden, zoals gebruikelijk bij de KBO Beek, met koffie en gebak. Met een gids gingen wij terug in de tijd van stoomgemalen en historisch erfgoed, het stoomgemaal werd in 1913 in gebruik genomen en heeft 50 jaar gewerkt. Na deze interessante rondleiding kregen wij een kijkje bij de antieke motoren, die enkele dagen per jaar ook nog gestart worden, een nostalgisch gebeuren. Na een complete lunch met een heerlijke soep vooraf, genoten wij van de fraaie Tuinen van Appeltern. Om 16.30 uur stapten wij weer in de bus richting Beek De kleurrijke dag werd, voor de leden die zich hiervoor hadden opgegeven afgesloten met een voortreffelijk drie gangen diner in hotel `t Spijker. Deze uitstapjes zijn ook voor u bereikbaar, voor 20 euro per kalender jaar bent ook u lid van de seniorenvereniging KBO Beek en maakt u alles mee wat de KBO Beek u iedere keer opnieuw weer biedt. Gérard Tesser voorzitter KBO Beek, 024 3226377.

Foto's: © René Hendriks. of op


 

Flits

Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Typisch Groesbeek vanaf ma 30 sept t/m 17 okt op TV Ned 2

Vanaf vandaag 3 wekenlang van maandag t/m donderdag 19.15 19.50 uur Typisch Groebeek