Zoeken


KBO Beek organiseert, zaalsporten voor senioren. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 09 augustus 2019 19:29

BEEK – De KBO Beek organiseert zaalsporten voor senioren in het Kulturhus van Beek Op maandag kan er van 16.45 uur tot 17.45uur worden gesport in de gymzaal. De lessen zijn gericht op conditie, kracht en lenigheid. Elke les wordt afgestemd op de deelnemers. Door variatie in de warming up, spierversterkende en balansoefeningen en sporten, zoals volleybal, dutch tennis en andere zaalsporten, kan een ieder op zijn of haar eigen tempo mee doen. Naast verantwoord bewegen en sporten staat de gezelligheid voorop in de lessen. Het samen sporten met leeftijdsgenoten bevordert de sociale contacten. Hierdoor wordt na de sportactiviteit veelal bijgepraat met een kopje koffie of thee. Docente is Chiquita Zonneveld, bij haar krijgt u alle informatie; 024-3236479. De lessen starten op maandag 26 augustus, U bent van harte welkom voor een proefles. Sporten, binnen en buiten, doet u bij de KBO Beek, succes verzekerd en de KBO Beek doet nog veel meer, ieder jaar opnieuw weer veel educatie op allerlei gebied, maar zeker ook gezelligheid en voor 20 euro per kalender jaar maakt u het van dicht bij mee. Gérard Tesser, voorzitter KBO Beek. Foto Jazz en Bof gym archief: © René Hendriks.


 

Flits

Filmvoorstelling in De Mallemolen over Papoea Nieuw-Guinea en Kalimantan

Zondag 20 oktober twee films vertoond door J. Driessen ....

Lees meer...
 
Mantelzorgers verdienen een compliment! Aanvragen Mantelzorgcompliment 2019

Gemeente Berg en Dal - De gemeente Berg en Dal telt veel mantelzorgers. Ze zorgen bijvoorbeeld voor een ziek familielid, iemand met dementie, een zieke vriend of een kind met een beperking. Dat doen ze onbetaald, soms dagelijks. De gemeente steekt hen graag een hart onder de riem met het mantelzorgcompliment.

Lees meer...
 
Gezellige muziekavond met Zanggroep De Kèls

Groesbeek - De eerste “Kèlsavond” was in 2012 en die was ter gelegenheid van hun eerste lustrum. Op zaterdagavond 2 november aanstaande presenteren De Kèls inmiddels hun achtste Kèlsdag. Ook

Lees meer...
 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Typisch Groesbeek vanaf ma 30 sept t/m 17 okt op TV Ned 2

Vanaf vandaag 3 wekenlang van maandag t/m donderdag 19.15 19.50 uur Typisch Groebeek