Zoeken
inhetlaag.nl, Powered by Joomla! Joomla 1.6 Templates by SiteGround
Welkom In Het Laag e.o.
Informatieavond over kinderongelukken bij EHBO Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - In samenwerking met GGD Gelderland-Zuid Nijmegen verzorgde de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom op maandagavond 23 januari 2023 een informatieavond over ongelukjes bij baby, peuter en kleuter in de kantine op Sportpark De Hove.
Deze interessante thema-avond werd geopend door Alex Janssen, voorzitter en EHBO-instructeur. Na het openingswoord werd het aanwezige publiek in kleine groepjes ingedeeld om zo, in carrouselvorm, de diverse stands met EHBO-ers af te gaan. De aanwezigen konden levensecht oefenen van EHBO situaties zoals kinderreanimatie op een kleine pop, baby of kleuter en met een AED. Het belangrijkste is wel, dat je weet wat je moet doen en 112 bellen. Met dankzegging aan Michelle van Wichen van GGD Gelderland-Zuid werd rond 21.00 uur deze thema-avond over kinderongelukken beëindigd. De bezoekers waren tevreden over de vele en nuttige informatie, de gevarieerde wijze en hoe een en ander werd uitgelegd en toegelicht door de EHBO-ers.
Voor (meer) informatie over hulpverlening, basisopleiding EHBO of Reanimatie / AED kunt u kijken op www.ehbomillingenkekerdom.nl of contact opnemen met Alex Janssen. 06 - 10434247. EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Foto’s: Hans Driessen.


 
KBO-lid mevrouw van de Brink- Coerwinkel 90 jaar
maandag 23 januari 2023 23:32

ERLECOM - De KBO Ooij kan zich gelukkig prijzen dat het bestuur slechts na twee weken alweer een lid mochten feliciteren voor het behalen van de leeftijd van 90 jaar. Ditmaal was het mevrouw van de Brink - Coerwinkel (Riek) uit Ooij (Erlecom) die deze respectabele leeftijd behaalde. De echte dag was 23 januari maar werd een dag eerde gevierd. Vicevoorzitter Arnold Wuterkens ging samen Mientje Huisman en Bert Roodbeen bij haar op bezoek, waar de vicevoorzitter haar met het overhandigen van de oorkonde tot ERELID van de KBO benoemde, bestuurslid Mientje overhandigde haar natuurlijk een prachtige bos bloemen. Mevrouw van de Brink die woont al geruime tijd in het gasthuis in Millingen aan de Rijn. Met familie buurtgenoten en vrienden werd voor  deze gelegenheid het feestje gevierd bij haar dochter die nu in het ouderlijk huis woont in Erlecom., waar snel het advocaatje met slagroom op tafel stond. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB.


 
Nieuwjaarsbijeenkomst EHBO Millingen / Kekerdom
dinsdag 17 januari 2023 08:34

MILLINGEN a/d RIJN - Vrijdagavond 13 januari 2023 zijn tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove de jubilarissen gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap.

Voorzitter Alex Janssen gaf in zijn nieuwjaarstoespraak aan dat, als je bereid bent om je jarenlang in te zetten voor Eerste Hulp, dit zeker gewaardeerd wordt en een attentie op
zijn plaats is. Het ledental is nog steeds groeiende, heel wonderlijk in deze tijd, tegen de
100 leden en de vereniging wordt steeds meer ingezet bij lokale en reg
ionale evenementen.
Naast de actieve vrijwilligers en betrokken bestuursleden is de vereniging ook trots op de 2 Lotussen (Richel Bach en Theo Burgers), veel andere EHBO-verenigingen hebben er geen.

De jubilarissen 2023 werden door de voorzitter van de EHBO-vereniging gehuldigd met bijbehorend jaarspeldje en een mooi bloemetje.   
*5 jaar Richel Bach*Thea Leenders*10 jaar Gerard Mulders*20 jaar Dinie Meeuwissen.*35 jaar Berrie Pijnappels*45 jaar Theo Burgers. Afwezig: jubilarissen Hans Peters (5 jaar), Henk Termaat (5 jaar), Paul Kuijper (10 jaar) en Jos Driessen (10 jaar)
*Iemand in nood bij u in de buurt, dat kan zomaar gebeuren..!  Wilt u dan kunnen helpen..? Als u geïnteresseerd bent in de nieuwe basisopleiding EHBO of Reanimatie/ AED, neem dan contact op met Alex Janssen, 06 -10434247.
*Kijk gerust ook eens op onze site: www.ehbomillingenkekerdom.nl of op Facebook: EHBO Millingen aan de Rijn / Kekerdom. Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn / Kekerdom Foto's: Foto; Hans Driessen. Klik op foto's.

 
Ballenmakerspenning voor Marietje van den Brink- Brugman
maandag 16 januari 2023 18:35

OOIJ - Tijdens een druk bezochte seniorenzitting van CV de Deurzakkers in dorpshuis De Sprong kreeg zondagmiddag 15 januari Marietje van den Brink- Brugman uit Erelecom, de Ballenmakerspenning uitgereikt. Deze penning wordt één keer per jaar, in samenwerking met de Ooijse ouderenbond KBO uitgereikt aan persoon die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt in het ouderenwerk en verenigingswerk in Ooij. Zo iemand is Marietje. Vice voorzitter Arnold Wulterkens las haar uit de oorkonde voor dat ze sinds 2014 het gezicht van het ziekenbezoek is voor de KBO leden, maakt hiervoor afspraken met familie en zorgt voor de bloemen of fruitmand. Ook is zij al bijna van het begin in 2002 actief lid bij de KBO Playbackgroep, waarin zij diverse personages vertolkt tijdens carnaval o.a. in het ’t Hofke in Beek, brengt ook mensen die slecht ter been zijn naar ziekenhuis, repetities van Zanggroep “De Waalklinkers” of gemengd koor. Carnavalsprinses Jolanda de Broodnodige verzorgster reikte haar deze “Ballenmakerspenning” uit. Vicevoorzitter Arnold Wulterkens reikte vervolgens een KBO-onderscheiding uit aan prinses Jolanda, ze nam deze ook voor de jeugdprins Sven Verriet, die niet aanwezig was in ontvangst. Oud prinses Rita heeft haar foto bij de eregalerij van oudprinsen bij gehangen. Een geslaagde middag met zang van zanggroep De Kleppers uit Nijmegen,  buutredners en showdans van Twinkle Stars, Blue Dynamic en Blue Stars. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB


 
Doorstart Zalmpodium 2.0 in Zalmkerkje Millingen.
zondag 15 januari 2023 00:02

MILLINGEN a/d RIJN —  Met een voorpremière in het Zalmkerkje werd zaterdagmiddag 14 januari het startsein gegeven van het Zalmpodium 2.0. Initiatiefnemers Ineke Roelofs en buurtgenoot Bart van Eck hebben samen met Millings Jaarboek-voorzitter Ton van Raaij alles hebben in het werk gesteld om dit te bereiken. Wethouder Ria Barber was namens de gemeente aanwezig. Er wordt gestart met de vertoning van een tweetal speelfilms, het zijn puur Millingse producties met heel veel Millingse 'steracteurs'. Deze zijn tot stand gekomen in 1972 en 1973 door regisseur Wily Strijbos met camerawerk van Wim Megens en een hele schare Millingse vrijwilligers.

De films spelen zich af tijdens de tweede wereldoorlog.

Film 1: 'Bastogne' verhaalt over de spectaculaire ontsnapping van een Amerikaanse legerarts uit Duitse krijgsgevangenschap.

Film 2: 'Van de 'Hel naar de Hemel' gaat over de redding van een Engelse piloot uit handen van de Duitsers.

Daarnaast wordt ook nog een interview film met een Engelse commando vertoond, die in de oorlogstijd Millingen bezocht.

Een feest van herkenning voor alle vrijwilligers, die hieraan meegewerkt hebben en voor hun familieleden en bekenden. Kijk HIER het bericht van de Gelderlander. Agenda zalmpodium 2023 HIER. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB


 
KBO lid mevrouw Liesbeth Berkers 90 jaar.
zaterdag 14 januari 2023 00:10

ERLECOM - Woensdagmorgen 11 januari bezochten 3 leden van het bestuur van de KBO mevrouw Liesbeth Berkers uit Ooij (Wercheren). Mevrouw Berkers is de eerste in het nieuwe jaar die de gerespecteerde leeftijd van 90 jaar heeft bereikt. Voor deze gelegenheid werd ze door vicevoorzitter Arnold Wulterkens benoemd tot ERELID van onze vereniging en kreeg zij de daarbij horende oorkonde overhandigd. Ook kreeg ze een prachtige bos bloemen uit handen van bestuurslid Mientje Huisman. De in het Brabantse Deurne geboren mevrouw Berkers heeft drie dochters, twee zonen en zes kleinkinderen. Zij hebben haar verrast op 7 en 8 januari met een verwenweekend in hotel “De Wolfsberg” in Groesbeek waar het verjaardagsfeestje gevierd werd. Mevrouw Berkers was kunstenares en maakte beelden, gouaches en waskrijttekeningen. Hiervoor kreeg zij in 1964 de aanmoedigingsprijs van de gemeente Eindhoven. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB.


 
Berg en Dal en Stichting Leergeld De Stuwwal bevestigen de samenwerking.

GROESBEEK -  Op vrijdag 13 januari ondertekenden wethouder Irma van de Scheur en het bestuur van Stichting Leergeld De Stuwwal de intentieverklaring. Hiermee bevestigen de gemeente en de stichting de samenwerking. Voorzitter Hans Stiekema van Stichting Leergeld De Stuwwal: “Nu meedoen is later meetellen, daar doen we het voor.” Wethouder Irma van de Scheur: “We zijn blij met de samenwerking. Stichting Leergeld De Stuwwal zorgt er voor dat meer kinderen mee kunnen doen in de samenleving.” Wie is Stichting Leergeld De Stuwwal? Stichting Leergeld De Stuwwal is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor kinderen uit gezinnen met een laag inkomen. Zij kijkt samen met ouders wat nodig is om mee te doen in de samenleving. Bijvoorbeeld voor school, sport en cultuur. Stichting Leergeld De Stuwwal geeft geen geld, maar betaalt kosten direct aan de leverancier of organisatie. Hoe doen inwoners een aanvraag? Inwoners kunnen een aanvraag doen bij Stichting Leergeld De Stuwwal. Vul het formulier in op www.leergeld.nl/destuwwal. Kijk voor meer informatie op de website. Vragen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Moeite met invullen van een aanvraagformulier op de computer? Inwoners kunnen een afspraak maken met de formulierenbrigade. Zij helpen inwoners met het invullen van formulieren. Maak een afspraak op www.sshbsupport.nl/formulierenspreekuur of bel 06-23 84 29 64. Foto: © Bert Roodbeen.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Die Goeie Ouwe Tijd 50 jaar regionale hits in de Vriendenkring.


 
KBO BEEK THEMAMIDDAG “BRANDVEILGHEID”

Donderdagmiddag 23 maart om 14.30 uur in de Spiegelzaal van het Kulturhus van Beek, heeft de KBO Beek een speciale themamiddag voor u over brandveiligheid. Wij zien....

Lees meer...
 
Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom

Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom

Laat de gratis aansluiting in je huis niet voorbijgaan ...

Regio - De informatieavonden zijn geweest en nu verder... Samen met KBO Ooij voor glasvezel van DELTA!!!!! http://aklam.io/kNNdra. KBO Ooij beveelt je glasvezel van DELTA aan.

Wanneer je een abonnement afsluit bij DELTA via de link verdien je niet alleen € 25 voor jezelf maar ook nog eens € 50 voor de club. Laten we nu de kans grijpen, doe mee en steun tevens ook KBO Ooij.

Bezoek de facebookpagina van KBO Ooij voor de link http://aklam.io/kNNdra of tik de link in je browser, of klik in dit bericht. Doe de postcode check en ontdek jouw aanbod! Om mee te doen aan de actie en de beloning aan jou en je club te kunnen toewijzen, dien je het glasvezelabonnement af te sluiten via de link van KBO Ooij.

Met glasvezel kunnen we samen voor wonen, gamen, werken en zorg de toekomst in. Voor vragen en advies voor een abonnement neem contact op met het Internetcafé van KBO Ooij of het Glasvezel Informatiepunt van Delta in het Kulturhus van Beek, geopend woensdag t/m vrijdag van 11.00tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Roerdompstraat 6.


 

 

 

Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom


De informatieavonden zijn geweest en nu verder...

 

Laat de gratis aansluiting in je huis niet voorbijgaan ...

Samen met KBO Ooij voor glasvezel van DELTA!!!!!

http://aklam.io/kNNdra

 

KBO Ooij beveelt je glasvezel van DELTA aan.
Wanneer je een abonnement afsluit bij DELTA via de link verdien je niet alleen € 25 voor jezelf maar ook nog eens € 50 voor de club.

 

Bezoek de facebookpagina van KBO Ooij voor de link http://aklam.io/kNNdra of tik de link in je browser, of klik in dit bericht. Doe de postcode check en ontdek jouw aanbod! Om mee te doen aan de actie en de beloning aan jou en je club te kunnen toewijzen, dien je het glasvezelabonnement af te sluiten via de link van KBO Ooij.

 

Met glasvezel kunnen we samen voor wonen, gamen, werken en zorg de toekomst in.
Laten we nu de kans grijpen, doe mee en steun tevens ook KBO Ooij.

 

Voor vragen en advies voor een abonnement neem contact op met het Internetcafé van KBO Ooij of het Glasvezel Informatiepunt van Delta in het Kulturhus van Beek

 
NS-fietsenstalling station Nijmegen de eerste 24 uur gratis

NIJMEGEN - Vanaf 1 januari 2023 is het stallen van de fiets in de NS-fietsenstalling onder station Nijmegen de eerste 24 uur gratis. Provincie Gelderland, gemeente Nijmegen en NS maken dit mogelijk. Ze breiden zo.....

Lees meer...
 
Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! Regeling

GROESBEEK - Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! RegelingWat is de Doe Mee! Regeling? De Doe Mee! Regeling is een regeling voor kinderen en volwassenen die door een laag inkomen moeite hebben om mee te doen in de samenleving. Een onderdeel van de Doe Mee! Regeling is het Kindpakket voor kinderen. Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! Regeling. Wat verandert er aan de Doe Mee! Regeling vanaf 1 januari 2023?  De gemeente stopt met het Kindpakket van de Doe Mee! Regeling.

 • Ook worden geen schoolkosten meer betaald.
 • Kinderen krijgen hetzelfde bedrag als volwassenen, namelijk € 100,-
 • De inkomensgrens wordt verhoogd van 120% naar 130% van de bijstandsnorm.
 • · Stichting Leergeld De Stuwwal komt in de plaats van het Kindpakket .

Vanaf 1 januari 2023 starten we met,,,

Lees meer...
 
KBO Ooij nieuwe eigen website

OOIJ Sinds vrijdag 17 december heeft de KBO Ooij een eigen vernieude website. Inloggen kan via de link https://www.kbo-gelderland.nl/afdelingen/ooij of via KBO Gelderland. Om terug te gaan naar de voorpagina van de site klik logo.


 

 
Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij

Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij.

Akeeba Backup Lazy Mode


Action: start
Last backup: 1679094835 (2023/03/18 00:13:55 GMT)
Adjusted last backup time: 1679094000 (2023/03/18 00:00:00 GMT)
Days frequency: 10
Backup time: 00:00 (0 seconds)
Next Backup: 1679958000 (2023/03/28 01:00:00 GMT)
Next Backup: 1679961600 (2023/03/28 02:00:00 LOCAL)
Time Now: 1679370089 (2023/03/21 04:41:29 LOCAL)
I will not start a new backup.

Profiel informatie

Application afterLoad: 0.001 seconds, 0.29 MB
Application afterInitialise: 0.024 seconds, 1.14 MB
Application afterRoute: 0.028 seconds, 1.32 MB
Application afterDispatch: 0.139 seconds, 3.30 MB
Application afterRender: 0.218 seconds, 2.79 MB

Geheugengebruik

2957360

16 queries gelogd

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '5udsh7i0t2ebjhsq6lqjhj9f43'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1679369489' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = '5udsh7i0t2ebjhsq6lqjhj9f43'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( '5udsh7i0t2ebjhsq6lqjhj9f43','1679370089','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT *
    FROM jos_migration_backlinks
    WHERE url LIKE 'index.php?limitstart=42%' OR sefurl LIKE 'index.php?limitstart=42%'
 8. SELECT m.*, c.`option` AS component
    FROM jos_menu AS m
    LEFT JOIN jos_components AS c
    ON m.componentid = c.id
    WHERE m.published = 1
    ORDER BY m.sublevel, m.parent, m.ordering
 9. SELECT *
    FROM jos_jcomments_settings
 10. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 1)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 11. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 03:41:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 03:41:29' )
    ORDER BY  a.created DESC
    LIMIT 42, 22
 12. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 03:41:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 03:41:29' )
    ORDER BY  a.created DESC
 13. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 1 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 14. SELECT a.*, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1  
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND (a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 03:41:29' )  
    AND (a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 03:41:29' )
    AND cc.id = 3
    AND cc.SECTION = s.id
    AND cc.published = 1
    AND s.published = 1
    ORDER BY a.ordering
    LIMIT 0, 7
 15. SELECT a.*,  CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 03:41:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 03:41:29' )
    AND s.id > 0
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND s.published = 1
    AND cc.published = 1
    ORDER BY a.created DESC
    LIMIT 0, 15
 16. SELECT `backupstart`
    FROM `jos_ak_stats`
    WHERE `origin` = "lazy"
    AND NOT(`status` = "failed")
    ORDER BY `backupstart` DESC
    LIMIT 0,1

Geladen taalbestanden

Niet vertaalde diagnostische strings

Geen

Niet vertaalde designer strings

Geen