Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
MOEDERDAG ACTIE BIJ OMROEP BERG EN DAL
donderdag 30 april 2020 06:50

Is een bezoek aan je moeder niet mogelijk of wil je jouw moeder op een bijzondere manier verassen?
Stuur dan voor 9 Mei 2020 een foto of video boodschap in naar   Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Dan zenden wij deze op  Moederdag uit op de televisie Bij voorkeur video files versturen via wetransfer / transferxl enz.


 
Notre Dame College valt in de prijzen bij Euregionale Scholenwedstrijd
woensdag 29 april 2020 20:07

UBBERGEN - 31 verschillende inzen - dingen, gemaakt door 470 leerlingen van 20 Nederlandse en Duitse scholen. Dat is het indrukwekkend resultaat van de tweede Euregionale Scholenwed -strijd, waarin dit jaar het thema ’75 jaar vrijheid – Leven in de grensregio’ centraal stond. Inmiddels zijn de winnaars bekend. Ook het Notre Dame College uit Ubbergen en de Euregio Realschule uit Kranenburg vielen in de prijzen: de scholen ging er met de derde prijs in de categorie partnerscholen vandoor. Hiermee hebben de deelnemende scholieren €250,- voor de hele klas gewonnen....

Lees meer...
 
Ernstig ongeval met letsel op Steenheuvelsestraat in Leuth, traumaheli gealarmeerd
vrijdag 24 april 2020 20:06

Update: Eén van de gewonden die vielen bij het auto-ongeluk in Leuth, vrijdagavond, is overleden. Het gaat om een jongetje van 3 jaar uit Millingen aan de Rijn, bevestigt de politie. Het kind werd na het ongeval gereanimeerd en is later bezweken.

LEUTH Vrijdagavond 24 april heeft rondhalf zeven nabij de Steenheuvelsestraat,  Duffeltdijk -Kapitteldijk een ernstige ongeval plaatsgevonden tussen twee personen auto’s, hierbij zijn meerdere personen gewond geraakt. Er waren zeven ambulances, de brandweer van Millingen aan de Rijn naar het incident gestuurd Ook werd een traumahelikopter opgeroepen om de ambulance broeders te assisteren. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. Het verkeer werd omgeleid via Ooij en Erlecomsedam.


 
Mevrouw A. Egberts-Preijer 100 jaar
vrijdag 24 april 2020 18:46

MILLINGEN Aa/d RIJN - Mevrouw A. Egberts-Preijer is vandaag jarig. Zij heeft de prachtige leeftijd van 100 jaar bereikt. Reden voor burgemeester Mark Slinkman om haar met een bloemetje te verrassen. Door de coronamaatregelen mocht hij uiteraard niet naar binnen bij Gasthuis St. Jan de Deo, waar mevrouw Egberts woont. Hij gaf de bloemen bij de deur af, maar kon mevrouw Egberts gelukkig wel door het raam feliciteren met deze mijlpaal. Wie is mevrouw A. (Tonia) Egberts-Preijer? Mevrouw Egberts is op.....

Lees meer...
 
Koninklijke Onderscheidingen gemeente Berg en Dal
vrijdag 24 april 2020 13:42

Door de maatregelen tegen het Coronavirus mogen er geen bijeenkomsten gehouden
worden en moet je 1,5 meter afstand houden van elkaar. Daarom kon de lintjesregen niet in de gebruikelijke vorm doorgaan. Burgemeester Mark Slinkman van Berg en Dal heeft vanmorgen vijf  inwoners gebeld met de heugelijke mededeling dat het Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft behaagd hen Koninklijk te Onderscheiden. Later dit jaar ontvangen de gedecoreerden alsnog het lintje tijdens een feestelijke bijeenkomst. Dit tijdstip wordt landelijk bepaald.

Deze vijf decorandi hebben zich op verschillende terreinen verdienstelijk gemaakt en zich op vele manieren ingezet voor onze samenleving.

Naast bovenstaande vijf inwoners uit de gemeenten mag burgemeester Slinkman bij de lintjesregen ook nog twee personen onderscheiden. Zij wonen wel niet in de gemeente Berg en Dal, maar hebben wel veel verdiensten in deze gemeente. Hieronder volgt een greep uit hun verdiensten.......

Lees meer...
 
UPDATE 22-04-2020: Persbericht burgemeester Mark Slinkman over Coronavirus in gemeente Berg en Dal
vrijdag 24 april 2020 07:57

KLIK OP FOTO


 

 
Geen 104e Vierdaagse en 22e Vierdaagsefeesten in 2020
dinsdag 21 april 2020 19:35

NIJMEGEN -  Dinsdagavond 21 april gaf tijdens een persconferentie premier Rutte aan dat er tot 1 september in Nederland geen grote evenementen kunnen plaatsvinden vanwege de bestrijding van het coronavirus. Helaas betekent deze verlenging van de maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen dat de  104e Vierdaagse afstandsmarsen en de 22e Vierdaagsefeesten in 2020 definitief niet door kunnen gaan.....

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Te koop op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan

TE KOOP;  Op Camping nabij Hierden/ Harderwijk Stacaravan met Wintervaste  voortent incl. inventaris en berg/fietsschuur 250 x 180. Standplaats andere plaats op camping is e.v.t mogelijk. Info 0651707979. 
KBO Beek Nieuwsbulletin.2020/2

BEEK - Beste leden, donateurs ,lezers, langzarmerhand komen wij weer in beter vaarwater terecht, de opnames van Covid 19 patiënten, het..

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbulletin Mei 2020

BEEK - Beste leden, donateurs, lezers, het virus raakt ons nog steeds allemaal. De activiteitencommissie heeft...

Lees meer...
 
Milieustraat Millingen a/d Rijn (Rowill) blijft voorlopig toch 6 dagen open!1

Update: Milieustraat Millingen aan de Rijn blijft voorlopig toch 6 dagen open!

MILLINGEN a/d RIJN - Vanaf maandag 1 juni is de milieustraat in Millingen aan de Rijn (Rowill) op dinsdag en donderdag gesloten. Dit is nodig om de afvalstoffenheffing zo laag mogelijk te houden.

Vanaf maandag 1 juni:...

Lees meer...
 
KBO Beek Nieuwsbullletine april.2020

Beste leden, donateurs, lezers, de regels moeten nog een veel langere tijd in acht worden genomen, wij hebben nog een lange adem nodig in deze nieuwe 1 ½ meter economie voordat wij weer zover zijn dat wij elkaar weer echt kunnen gaan ontmoeten, laat staan een begin te maken met onze, door u zo geliefde educatieve uitjes, die nu virtueel in sommige gevallen voor u wel te maken zijn, maar dan....

Lees meer...
 
Tijdelijk goedkoper bellen naar het Juridisch Loket

Utrecht 9 april 2020 – Het Juridisch Loket verlaagt tijdelijk de belkosten voor 0900-8020 van € 0,25 naar € 0,10 per minuut voor mensen die een juridische vraag hebben.

Lees meer...
 
Bericht van onze huisartsengroep Milbergen.

Maatregelen i.v.m. Corona-pandemie

Op dit moment zijn er meer dan 1400 mensen in Nederland positief getest op COVID-19/Coronavirus. Het werkelijk aantal besmette personen ligt echter vele malen hoger, maar de capaciteit...

Lees meer...