Zoeken
inhetlaag.nl, Powered by Joomla! Joomla 1.6 Templates by SiteGround
Welkom In Het Laag e.o.
Kasteel Ooij ouder dan tot nu toe aangenomen
dinsdag 14 februari 2023 23:41

OOIJKasteel Ooij spreekt nog steeds tot de verbeelding. De duo-presentatie in Dorpshuis de Sprong door burchtendeskundige Bas Aarts en ‘animateur’ Jeroen de Groot leverde twee maal een boeiende en leerzame middag op. Eerste vermeldingen van het geslacht Ooij dateren uit de 11e eeuw. Zo’n honderd jaar later is sprake van een versterking, ‘castro de Oya’. Bas Aarts maakte in zijn presentatie aannemelijk dat op het terrein van de zogenaamde ‘voorburcht’ (waar nu nog gebouwen van het oude kasteelcomplex staan) waarschijnlijk al in de 10e of zelfs 9e eeuw bewoning is geweest. Het geslacht Ooij en de burcht Ooij – oorspronkelijk een eenvoudige motteburcht, later uitgebreid en verfraaid – waren eeuwenlang een factor van belang in het Gelders-Kleefse grensgebied. Na de pauze liet Jeroen de Groot middels een spectaculaire animatie zien hoe het kasteel er in zijn hoogtijdagen heeft uitgezien. Ligging, locatie en de grandeur van destijds kwamen helemaal tot leven. Na afloop ontving iedereen een tekst die de geschiedenis van het kasteel chronologisch beschrijft. Beide middagen waren georganiseerd door Heemkundekring De Duffelt. De Nederlands-Duitse grensstreek heeft een rijk kasteelverleden. Er zijn dan ook plannen voor een vervolgbijeenkomst rond dit thema.

 

Bijschrift: De twee middagen over Kasteel Ooij trokken meer dan 150 toehoorders. De presentatie van Bas Aarts en Jeroen de Groot leverde boeiende lokale geschiedenis op. Foto’s: © Bert Roodbeen. Kijk HIER of op FB.


 

 
Het laatste concert in Kekerdoms muziekgebouw
maandag 13 februari 2023 18:28

KEKERDOM - Een slotakkoord met een open einde........Zo omschreef men dit laatste concert op zondag morgen 12 februari in het Kekerdomse UNA-gebouw. Het slotakkoord kwam van muziekvereniging UNA zelf, een mooie muzikale opmaat werd verzorgd door JOOG, het opleidingsorkest van fanfare Ons Genoegen uit Millingen aan de Rijn.
Ergens in het begin van de vorige eeuw vonden de leden van "Muziek- en Toneelvereniging Uitspanning na Arbeid" dat er in Kekerdom behoefte was aan een ruimte waar uitvoeringen konden worden gegeven. Met inspanning van de eigen leden werd een verenigingsgebouw gerealiseerd, en tot op de dag van vandaag is dit gebouw in gebruik voor alle activiteiten van UNA, maar ook voor vele andere activiteiten in het dorp.
Door gebrek aan bestuurs-leden is besloten het gebouw te verkopen. De explosief gestegen energiekosten hebben de verkoopplannen versneld. Daarom vond zondag een laatste concert plaats.
Jonge muzikanten: Het concert werd zondag om 11.00.u. geopend door het Millings-orkest, onder leiding van dirigent Peter Wintjes. Mooi om te zien en te horen, een podium gevuld met veelal jonge muzikanten. De goed gevulde zaal luisterde met aandacht en reageerde enthousiast.
The S(w)inging Sisters: Na de pauze namen de dames en heren van UNA het podium over met een vertrouwd programma, vol met swingende muziek. Het orkest begeleidde ook nog The S(w)inging sisters uit Arnhem, drie dames die een aantal prachtige driestemmige liedjes zongen.
Schuupaovond: Voordat de sleutels over enkele weken worden overgedragen aan de nieuwe eigenaar, zal maandag 20 februari de jaarlijkse Schuupaovond van carnavalsvereniging De Polderschuupers nog plaatsvinden in het UNA-gebouw.
De Kekerdomse muzikanten gaan binnenkort repeteren in het gebouw van muziekvereniging DES in Leuth, maar verder verandert er niets. UNA zal ook dan concerten verzorgen in Kekerdom en ook aanwezig zijn om dorpsactiviteiten op te luisteren. Na afloop vroeg de voorzitter dat de bus bij de uitgang voor de vrijwillige bijdrage, ditmaal gaat naar GIRO 555 gedoneerd zou worden. Chapeau voor dit initiatief. Foto’s: © Bert Roodbeen. kijk HIER of op FB.


 
Jaarlijkse herdenking Operatie Veritable Canadese Canadese Erebegraafplaats.
Geschreven door red   
zondag 12 februari 2023 08:12

.GROESBEEK – Op woensdag 8 februari vond de jaarlijkse herdenking Operatie Veritable herdacht op de Canadese Erebegraafplaats  te Groesbeek. Na het woord van welkom door Jeanne Melchers waren er toespraken door Joel Pedersen. Herman Wijnhoven. Dr. Mathilde Roza en Frank van Duin. Enkele kinderen van de Basisschool Adelbrecht-Windekind zelfgemaakte herinneringstenen op het kerkhof, waarvan er door twee een gedicht werd voorgelezen.

Kransen en bloemen werden er gelegd o.a. door loco burgemeester Erik Weijers van de gemeente Berg en Dal, de ambassadrice van Canada, Her Excellency Ms. Lisa Helfand, de burgemeesters van de Duitse plaatsen Kleve, Wolfgang Kebing en Kranenburg, Ferdie Böhmer, Janet Love-Morrison e.v anderen. Theo Jetten op bugler- Batavorum Pipes and Drums en het Heijens koor Nèj Hèjs verleende muzikale medewerking. Deze herdenking werd wederom georganiseerd door Groesbeekairbornevrienden. Foto’s: © Peter Hendriks. Kijk HIER o op FB.


 
Herdenkingsplaquette onthult bij hotel De Wolfsberg
vrijdag 10 februari 2023 08:57

GROESBEEK - Tijdens de Tweede Wereldoorlog waren er in elk Canadees regiment wel een aantal inheemse (indiaanse) soldaten actief. Vanwege hun enorme verbondenheid met de natuur vervulden zij vaak de rol van verkenner (scout). Hun bewegingen en onderlinge communicatie bleven voor de vijand onopgemerkt. Ondanks hun moed en bekwaamheid werden zij, zelfs binnen hun eigen onderdeel, vaak gediscrimineerd om hun afkomst.

Middels een inheems ritueel werd woensdag een nieuwe herdenkingsplaquette onthuld bij hotel De Wolfsberg in Groesbeek. Een herinneringsmonument op een bewust gekozen locatie. Hier, bij De Wolfsberg, vierden vele soldaten hun laatste kerstmis. Aanleiding voor het monument waren de verhalen van Ewan Morrison over zijn vriendschap met de inheemse Reggie. Zij dienden samen bij de Royal Hamilton en Reggie sneuvelde tijdens het Rijnlandoffensief. Morrissons dochter Janet schreef het verhaal jaren later op. Ook zij was aanwezig bij de onthulling.

Op de plaquette staan een soldaten 'kistje' en een mocassin, een typische schoen, gedragen door de inheemse bevolking. Schoeisel als symbool van vriendschap tussen twee mensen en twee bevolkingsgroepen. De onthulling werd verricht door Janet Love-Morisson en Joel Pederson met scout Janne Jacobs. Loco burgemeester Erik Weijers was namens de gemeente Berg en Dal aanwezig.Georganisseerd door Groesbeekairbornevrienden. Foto: © Peter Hendriks. Kijk HIER of op FB


 
Gemeente Berg en Dal en DELTA Netwerk blij met convenant aanleg glasvezel
woensdag 08 februari 2023 23:53

GROESBEEK - De samenwerkingsovereenkomst voor de aanleg van glasvezel in Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij is getekend. Woensdag 8 februari werd dit symbolisch gevierd in de raadszaal van het gemeentehuis. Wethouder Ria Barber van gemeente Berg en Dal en Piet Grootenboer, directeur DELTA Netwerk verbonden de eerste glasvezelkabels met elkaar. In de overeenkomst staan de afspraken over de aanleg van glasvezel in de openbare ruimte. Eind vorig jaar is de glasvezelcampagne gestart in Beek, Kekerdom, Leuth en Ooij. Als voor 15 februari a.s. 20% van de huishoudens voor glasvezel kiest, zal de aanleg van glasvezel dit voorjaar starten in deze kernen.

“Meld je aan zodat we dit voorjaar kunnen starten met de aanleg van glasvezel” Met deze samenwerkingsovereenkomst is de....

Lees meer...
 
Speeltuin Burgemeester Hermsenstraat Millingen opgeknapt
dinsdag 07 februari 2023 00:04

MILLINGEN AAN DE RIJN - Midden in de Burgemeester Hermsenstraat in Millingen ligt een speeltuintje. Een belangrijke plek in de buurt waar kinderen lekker kunnen spelen en ouders elkaar kunnen ontmoeten. De speeltuin heeft een flinke opknapbeurt gekregen.

Spelen en keuvelen: Hierbij zijn de voetbalgoaltjes vervangen en er zijn veel nieuwe speeltoestellen geplaatst. Kinderen kunnen er naar hartenlust klimmen, duikelen, schommelen, glijden, wippen en draaien. Daarnaast zijn er twee picknicktafels geplaatst waar je lekker even tot rust kan komen. Of waar de oudere bezoekers even gezellig kunnen keuvelen.

Een werkgroep bestaande uit bewoners en vertegenwoordigers van de Gemeente, Waardwonen en Forte Welzijn, heeft een plan gemaakt dat goed past bij de behoefte van de kinderen uit de buurt. Alle mensen in de straat hebben zelf ideeën voor de nieuwe speeltuin kunnen inbrengen.

Een gezellige opening: Maar het is nog niet helemaal klaar. De werkgroep kijkt ook nog naar het groen dat de speeltuin omringt. Hoe kan dit worden aangepast om de ruimte nog mooier en gezelliger te maken. In het voorjaar, wanneer de kans op mooier weer wat groter is, zal er nog een gezellige opening plaatsvinden waarbij de hele buurt welkom is. Foto: Forte Welzijn


 

 

 

 
Politie vindt drugslab bij boerderij in Millingen, twee mannen zijn aangehouden
donderdag 02 februari 2023 23:20

MILLINGEN AAN DE RIJN - Vlakbij de ingang van het dorp Millingen aan de Rijn heeft de politie een inval gedaan bij een boerenbedrijf. Hierbij is een drugslab gevonden in één van de stallen op het terrein. De politie is ter plaatse met diverse voertuigen en een grote groep agenten. Een deel hiervan is gehuld in witte pakken, wat waarschijnlijk duidt op onderzoekers van de forensische opsporingsdienst. Ook staan er meerdere mobiele units opgesteld. Belangstellenden worden geweerd. Hiertoe is een rood-wit lint gespannen en het terrein wordt door zwaarbewapende agenten bewaakt. De politie heeft twee mannen kunnen aanhouden, nadat het drugslab werd gevonden. Het gaat om een 41-jarige man uit Arnhem en een 57-jarige man uit Apeldoorn. Bron: omroep Berg en Dal. Foto: © Peter Hendriks.


 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Flits

Die Goeie Ouwe Tijd 50 jaar regionale hits in de Vriendenkring.


 
KBO BEEK THEMAMIDDAG “BRANDVEILGHEID”

Donderdagmiddag 23 maart om 14.30 uur in de Spiegelzaal van het Kulturhus van Beek, heeft de KBO Beek een speciale themamiddag voor u over brandveiligheid. Wij zien....

Lees meer...
 
Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom

Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom

Laat de gratis aansluiting in je huis niet voorbijgaan ...

Regio - De informatieavonden zijn geweest en nu verder... Samen met KBO Ooij voor glasvezel van DELTA!!!!! http://aklam.io/kNNdra. KBO Ooij beveelt je glasvezel van DELTA aan.

Wanneer je een abonnement afsluit bij DELTA via de link verdien je niet alleen € 25 voor jezelf maar ook nog eens € 50 voor de club. Laten we nu de kans grijpen, doe mee en steun tevens ook KBO Ooij.

Bezoek de facebookpagina van KBO Ooij voor de link http://aklam.io/kNNdra of tik de link in je browser, of klik in dit bericht. Doe de postcode check en ontdek jouw aanbod! Om mee te doen aan de actie en de beloning aan jou en je club te kunnen toewijzen, dien je het glasvezelabonnement af te sluiten via de link van KBO Ooij.

Met glasvezel kunnen we samen voor wonen, gamen, werken en zorg de toekomst in. Voor vragen en advies voor een abonnement neem contact op met het Internetcafé van KBO Ooij of het Glasvezel Informatiepunt van Delta in het Kulturhus van Beek, geopend woensdag t/m vrijdag van 11.00tot 18.00 uur, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Roerdompstraat 6.


 

 

 

Glasvezel voor Leuth, Beek, Ooij en Kekerdom


De informatieavonden zijn geweest en nu verder...

 

Laat de gratis aansluiting in je huis niet voorbijgaan ...

Samen met KBO Ooij voor glasvezel van DELTA!!!!!

http://aklam.io/kNNdra

 

KBO Ooij beveelt je glasvezel van DELTA aan.
Wanneer je een abonnement afsluit bij DELTA via de link verdien je niet alleen € 25 voor jezelf maar ook nog eens € 50 voor de club.

 

Bezoek de facebookpagina van KBO Ooij voor de link http://aklam.io/kNNdra of tik de link in je browser, of klik in dit bericht. Doe de postcode check en ontdek jouw aanbod! Om mee te doen aan de actie en de beloning aan jou en je club te kunnen toewijzen, dien je het glasvezelabonnement af te sluiten via de link van KBO Ooij.

 

Met glasvezel kunnen we samen voor wonen, gamen, werken en zorg de toekomst in.
Laten we nu de kans grijpen, doe mee en steun tevens ook KBO Ooij.

 

Voor vragen en advies voor een abonnement neem contact op met het Internetcafé van KBO Ooij of het Glasvezel Informatiepunt van Delta in het Kulturhus van Beek

 
NS-fietsenstalling station Nijmegen de eerste 24 uur gratis

NIJMEGEN - Vanaf 1 januari 2023 is het stallen van de fiets in de NS-fietsenstalling onder station Nijmegen de eerste 24 uur gratis. Provincie Gelderland, gemeente Nijmegen en NS maken dit mogelijk. Ze breiden zo.....

Lees meer...
 
Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! Regeling

GROESBEEK - Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! RegelingWat is de Doe Mee! Regeling? De Doe Mee! Regeling is een regeling voor kinderen en volwassenen die door een laag inkomen moeite hebben om mee te doen in de samenleving. Een onderdeel van de Doe Mee! Regeling is het Kindpakket voor kinderen. Vanaf 1 januari 2023 verandert de Doe Mee! Regeling. Wat verandert er aan de Doe Mee! Regeling vanaf 1 januari 2023?  De gemeente stopt met het Kindpakket van de Doe Mee! Regeling.

 • Ook worden geen schoolkosten meer betaald.
 • Kinderen krijgen hetzelfde bedrag als volwassenen, namelijk € 100,-
 • De inkomensgrens wordt verhoogd van 120% naar 130% van de bijstandsnorm.
 • · Stichting Leergeld De Stuwwal komt in de plaats van het Kindpakket .

Vanaf 1 januari 2023 starten we met,,,

Lees meer...
 
KBO Ooij nieuwe eigen website

OOIJ Sinds vrijdag 17 december heeft de KBO Ooij een eigen vernieude website. Inloggen kan via de link https://www.kbo-gelderland.nl/afdelingen/ooij of via KBO Gelderland. Om terug te gaan naar de voorpagina van de site klik logo.


 

 
Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij

Blauw Gele vlag van Oekraïne wappert ook in Ooij.

Akeeba Backup Lazy Mode


Action: start
Last backup: 1679094835 (2023/03/18 00:13:55 GMT)
Adjusted last backup time: 1679094000 (2023/03/18 00:00:00 GMT)
Days frequency: 10
Backup time: 00:00 (0 seconds)
Next Backup: 1679958000 (2023/03/28 01:00:00 GMT)
Next Backup: 1679961600 (2023/03/28 02:00:00 LOCAL)
Time Now: 1679375970 (2023/03/21 06:19:30 LOCAL)
I will not start a new backup.

Profiel informatie

Application afterLoad: 0.001 seconds, 0.29 MB
Application afterInitialise: 0.030 seconds, 1.14 MB
Application afterRoute: 0.033 seconds, 1.32 MB
Application afterDispatch: 0.139 seconds, 3.29 MB
Application afterRender: 0.228 seconds, 2.78 MB

Geheugengebruik

2952824

16 queries gelogd

 1. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'rkrfrg9honclaubhip9435h9k4'
 2. DELETE
    FROM jos_session
    WHERE ( TIME < '1679375369' )
 3. SELECT *
    FROM jos_session
    WHERE session_id = 'rkrfrg9honclaubhip9435h9k4'
 4. INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`client_id` )
    VALUES ( 'rkrfrg9honclaubhip9435h9k4','1679375969','','0','1','0' )
 5. SELECT *
    FROM jos_components
    WHERE parent = 0
 6. SELECT folder AS TYPE, element AS name, params
    FROM jos_plugins
    WHERE published >= 1
    AND access <= 0
    ORDER BY ordering
 7. SELECT *
    FROM jos_migration_backlinks
    WHERE url LIKE 'index.php?limitstart=28%' OR sefurl LIKE 'index.php?limitstart=28%'
 8. SELECT m.*, c.`option` AS component
    FROM jos_menu AS m
    LEFT JOIN jos_components AS c
    ON m.componentid = c.id
    WHERE m.published = 1
    ORDER BY m.sublevel, m.parent, m.ordering
 9. SELECT *
    FROM jos_jcomments_settings
 10. SELECT template
    FROM jos_templates_menu
    WHERE client_id = 0
    AND (menuid = 0 OR menuid = 1)
    ORDER BY menuid DESC
    LIMIT 0, 1
 11. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 05:19:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 05:19:29' )
    ORDER BY  a.created DESC
    LIMIT 28, 22
 12. SELECT a.id, a.title, a.alias, a.title_alias, a.introtext, a.fulltext, a.sectionid, a.state, a.catid, a.created, a.created_by, a.created_by_alias, a.modified, a.modified_by, a.checked_out, a.checked_out_time, a.publish_up, a.publish_down, a.images, a.attribs, a.urls, a.metakey, a.metadesc, a.access, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(':', a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug, CHAR_LENGTH( a.`fulltext` ) AS readmore, u.name AS author, u.usertype, g.name AS groups, u.email AS author_email, cc.title AS category, s.title AS SECTION, s.ordering AS s_ordering, cc.ordering AS cc_ordering, a.ordering AS a_ordering, f.ordering AS f_ordering , ROUND( v.rating_sum / v.rating_count ) AS rating, v.rating_count
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_content_frontpage AS f
    ON f.content_id = a.id
    LEFT JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    LEFT JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    LEFT JOIN jos_users AS u
    ON u.id = a.created_by
    LEFT JOIN jos_groups AS g
    ON a.access = g.id
    LEFT JOIN jos_content_rating AS v
    ON a.id = v.content_id
    WHERE 1
    AND a.access <= 0
    AND a.state = 1
    AND (( cc.published = 1
    AND s.published = 1 ) OR ( a.catid = 0
    AND a.sectionid = 0 ) )
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 05:19:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 05:19:29' )
    ORDER BY  a.created DESC
 13. SELECT id, title, module, POSITION, content, showtitle, control, params
    FROM jos_modules AS m
    LEFT JOIN jos_modules_menu AS mm
    ON mm.moduleid = m.id
    WHERE m.published = 1
    AND m.access <= 0
    AND m.client_id = 0
    AND ( mm.menuid = 1 OR mm.menuid = 0 )
    ORDER BY POSITION, ordering
 14. SELECT a.*, CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1  
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND (a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 05:19:29' )  
    AND (a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 05:19:29' )
    AND cc.id = 3
    AND cc.SECTION = s.id
    AND cc.published = 1
    AND s.published = 1
    ORDER BY a.ordering
    LIMIT 0, 7
 15. SELECT a.*,  CASE WHEN CHAR_LENGTH(a.alias) THEN CONCAT_WS(":", a.id, a.alias) ELSE a.id END AS slug, CASE WHEN CHAR_LENGTH(cc.alias) THEN CONCAT_WS(":", cc.id, cc.alias) ELSE cc.id END AS catslug
    FROM jos_content AS a
    INNER JOIN jos_categories AS cc
    ON cc.id = a.catid
    INNER JOIN jos_sections AS s
    ON s.id = a.sectionid
    WHERE a.state = 1
    AND ( a.publish_up = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_up <= '2023-03-21 05:19:29' )
    AND ( a.publish_down = '0000-00-00 00:00:00' OR a.publish_down >= '2023-03-21 05:19:29' )
    AND s.id > 0
    AND a.access <= 0
    AND cc.access <= 0
    AND s.access <= 0
    AND s.published = 1
    AND cc.published = 1
    ORDER BY a.created DESC
    LIMIT 0, 15
 16. SELECT `backupstart`
    FROM `jos_ak_stats`
    WHERE `origin` = "lazy"
    AND NOT(`status` = "failed")
    ORDER BY `backupstart` DESC
    LIMIT 0,1

Geladen taalbestanden

Niet vertaalde diagnostische strings

Geen

Niet vertaalde designer strings

Geen