Zoeken
Welkom In Het Laag e.o.
Deelnemers Giroesbeek weer terug in Groesbeek
dinsdag 10 mei 2016 18:34

Groesbeek – Voor dat de grote Giro door Groesbeek kwam heeft zaterdag 7 mei burgemeester Slinkman de deelnemers aan de Giroesbeek Tin Davids, Wim Houben en Piet Visser aan de Giroesbeek verwelkomt bij het gemeentehuis voor deze prestatie, zij  waren op de fiets onderweg van Turijn in Italie naar Groesbeek gemeente Berg en Dal en hebben in tien dagen 1100 km afgelegd en € 1.500 bij elkaar gefietst voor het buurtwerk in de welzijnswerk in Berg en Dal",

Foto: © Peter Hendriks


 

 
Tim Tielkens PUPIL van de Week SC Millingen
dinsdag 10 mei 2016 15:51

Millingen a/d Rijn - Zondagmiddag 8 mei (Moederdag) speelde SC Millingen 1 op Sportpark De Hove de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Ewijk, uitslag 2 - 1.De pupil van de week was TIM TIELKENS, E4. Uit de 2 kampioensteams van de pupillen (E4 en F1) werd Tim gekozen om vandaag Pupil van de Week te zijn. Omdat het 1e elftal Kampioen is geworden, ontving Daan Arnts (aanvoerder SC Millingen 1) voor aanvang van de wedstrijd een boeket bloemen van tegenstander Ewijk. Sportief gebaar..! De laatste foto is de groepsfoto van de Pupillen van de Week, samen met het 1e elftal op 3 april 2016... JAC  SC Millingen. Foto’s: © Hans Driessen

.


 
14 mei voorstelling in de Lindenberg Krijgers en Overheersers
maandag 09 mei 2016 19:50

Nijmegen - Een geschiedenis van MALUKU,  door de ogen van de Molukse gemeenschap in Nederland ....

Zie leesmeer

 

Lees meer...
 
SC Millingen F1 Kampioen
maandag 09 mei 2016 18:33

Millingen a/d Rijn - Het Millingse pupillenteam F1 flikt het in Malden. Een karavaan aan auto's, vol met supporters vertrokken dwars door de Giro-festiviteiten, richting Malden. Daar werd dekampioenswedstrijd gespeeld tussen SC Millingen F1 en Union F5 uit Malden. Het thuisspelende team maakte geen schijn van kans tegen het Millingse voetbalgeweld en de overwinning van 9 - 1 werd daar op het veld al uitbundig gevierd. Daarna terug in Millingen op de platte kar een ereronde door het dorp. De jongens, ouders, trainers en gevolg hebben het uitbundig gevierd op het sportpark De Hove. Mooie afsluiting van een super seizoen.Trainers en Leiders F 1.  Foto’s: © Hans Driessen.


 
SC Millingen - Ewijk 2 - 1
zondag 08 mei 2016 20:46

Millingen a/d Rijn - In het seizoen 2002-2003 maakte hij zijn debuut in het 1e elftal en daarna bleef hij liefst 14 jaar betrokken bij SC Millingen 1. Vandaag nam de man, die als verdediger in zijn loopbaan 18 x scoorde, afscheid: Theo Houkes. Ook keeper Paul Hanssen zei good-bye, hij vertrekt naar Rood-Wit. Een mooie bos bloemen namens Ewijk voor de kampioenen bracht aanvoerder Van den Mortel mee vandaag. En verder werden er vanwege het warme weer enkele drinkpauzes ingelast. De thuisclub ging goed uit de startblokken. Dirk Spann verzilverde in de 5e minuut al een pass van Menno Houkes: 1-0 en kort daarna schoot Maarten Smits tegen de lat. Daarna was het de beurt aan Ewijk. Aanvoerder van den Mortel schoot een vrije trap via de muur binnen: 2-1.

Na de thee trok SC Millingen het initiatief naar zich toe. De ploeg kreeg enkele fraaie kansen maar het lukte slechts 1 keer om nog te scoren. Daan Arnts haalde uit vanaf 30 meter afstand en Ewijk keeper Cobussen zag de bal na een vreemde stuit pas in het net tot rust komen: 2-1. Tekst : Hein van de Wal. Foto’s: © Hans Driessen.


 
Koninklijke onderscheiding voor de heer Peters
zaterdag 07 mei 2016 18:24

Vandaag heeft burgemeester Mark Slinkman een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer F.M. Peters uit Groesbeek. De heer Peters was tijdens de lintjesregen van 26 april afwezig, vandaar dat de uitreiking op een later tijdstip plaatsvond.De heer Peters is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Peters is werkzaam bij de zorginstelling Pluryn. Hij krijgt zijn Koninklijke Onderscheiding onder andere omdat al meer dan 20 jaar bestuurslid en de laatste jaren voorzitter is van sportclub Werkenrode. Hij organiseert diverse activiteiten en stimuleert jongeren om te gaan sporten. Zo haalt hij Japanse voetballers met een beperking naar Groesbeek zodat ze kunnen voetballen met de jongeren van Werkenrode. Ook is hij betrokken bij de fietstocht Equipe Mont Ventoux, waarbij jongeren met een beperking de beroemde berg in Zuid Frankrijk met een racefiets beklimmen. Daarnaast zet de heer Peters zich al meer dan 40 jaar in voor voetbalclub D.V.S.G. en is hij als initiatiefnemer of vrijwilliger betrokken bij vele activiteiten van hardloopclub Werkenrode. Van omstreeks 1980 tot 2012 organiseerde hij bijvoorbeeld de jaarlijkse sponsorloop voor en met gehandicapten. Bovenstaande voorbeelden en nog vele andere verdiensten hebben ertoe geleid dat Zijne Majesteit onze Koning de heer Peters heeft benoemd tot Lid in de Orde van OranjeNassau.


 
Zeskamp op Sportpark De Hove
zaterdag 07 mei 2016 08:05

Millingen a/d Rijn - Hemelvaartsdag, donderdag 5 mei werd voor de 17e keer de jaarlijkse Zeskamp door SC Millingen op sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn georganiseerd. Het was een mooie zonnige dag met sport, spel, competitie, nieuwe spellen en vooral gezelligheid bij de ruim 150 jonge zes-kampers. Er deden 14 teams (6 personen) mee met illustere namen zoals De Droeftoeters, Dreamteam, Ik Heb Een Probleempje, Plustobjecten, Banda Loco en Team Kansloos.

Elk team werkte 9 spellen af en het rode draadspel (touwtrekken in de zandbak).
Elke spelronde was 15 minuten; 6 minuten spel en 9 minuten rust en wisselen.
De spellen waren Rodelbaan, Waterkiepen, Paardenrennen, Hobbelwobbelfietsen, Stormen over de Take-Out, Big-Bag-Knuffelen, Krattenrace, Zandvreten in de Spartan-run en Vrachtwagen Trekken.
Ruim 30 vrijwilligers zorgden als spelleider voor het goede verloop van alle spellen.
Voor een hapje en een drankje was gezorgd. Direct na de Zeskamp, rond 15.00 uur, zorgde DJ Erwin in het clubhuis voor gezellige muziek.
Prijsuitreiking...

Foto’s: © Hans Driessen

 

Lees meer...
 
<< Start < Vorige 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 Volgende > Einde >>

Flits

De Seniorenvereniging van Beek staat altijd voor u klaar

BEEK - De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden, is altijd in beweging en overal waar het gaat om uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw...

Lees meer...
 
!!PAS OP!! Als u een ondernemer of een vereniging bent

GROESBEEK - De laatste tijd worden wij geconfronteerd met berichten met berichten dat er fotografen actief zijn, die zeggen namens Omroep Berg en Dal te komen, ze willen foto’s maken voord de tv-krant. Fotografen en cameramensen van Omroep Berg en Dal maken altijd een afspraak met u. Mocht u geconfronteerd worden met iemand die geen afspraak met u heeft, of zich niet kan legitimeren als medewerker als medewerker van Omroep Berg en Dal, laat het ons weten via Facebook of info@omroepbergendal.nl Wij kunnen juridische stappen ondernemen,


 
Nassaustraat in Ooij van 13 t/m 17 januari afgesloten

OOIJ - De Nassaustraat in Ooij is afgesloten van Maandag 13 t/m vrijdag 17 januari 2020. De bus rijdt die week niet door de Nassaustraat, maar rechtdoor over de St. Hubertusweg richting dijk. De busmaatschappij past de haltes hier tijdelijk op aan naar Nassaustraat / St Hubertusweg. Vanaf zaterdag 18 januari rijdt de bus weer via Nassaustraat.

Waarom is de Nassaustraat afgesloten? We sluiten de Nassaustraat tijdelijk af omdat we proefsleuven gaan graven in de Nassaustraat. Dit doen we als voorbereiding op de aanleg van nieuw riool in de Nassaustraat in mei/juni 2020. Door het graven van proefsleuven kunnen we zien waar de kabels en leidingen liggen. Bron: Gemeente Berg en Dal


 
Internet hosting

 


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Klik  HIER