Zoeken


Vrijwilligersavond SC Millingen / Odio 2018 PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 24 juni 2018 23:57

MILLINGEN a/d RIJN - Zaterdagavond 23 juni van 17.00 tot 22.00 uur werd het jaarlijkse vrijwilligers-feest gevierd, deze keer in het voorste gedeelte van de kantine en op het terras van het clubhuis van SC Millingen / Odio. Dit feest is speciaal voor alle mensen, die op welke wijze dan ook betrokken zijn en op vrijwillige basis werkzaamheden verrichten bij voetbalvereniging SC Millingen of dameskorfbal vereniging Odio.

In het openingsspeech werden de vrijwilligers door beide voorzitters, Jan Scholtens en Annemieke Cronenberg, hartelijk bedankt voor hun inzet het afgelopen seizoen en deden ze een indringende oproep voor werving van nieuwe vrijwilligers voor beide verenigingen. Er is immers heel veel werk te doen op allerlei terrein en vele handen maken licht werk. Voor Jan Scholtens, de voorzitter van SC Millingen, die na dit seizoen terugtreedt, had Annemieke Cronenberg een presentje. Vanaf het nieuwe seizoen...

Foto’s: © Hans Driessen  .

pakt Alex ten Westeneind de voorzittershamer op bij de voetbalclub. Omdat de spelers van het 1e elftal dit weekend verhinderd waren, verzorgden spelers van het 7e seniorenelftal de koffie, deden de bediening, werkten achter de bar, haalden de lege glazen op, brachten volle glazen en liepen zelfs de polonaise, goed gewerkt.!. Feest DJ Jos zorgde prima voor passende songs en de muzikale omlijsting.

Vrijwilliger van het jaar
Het is een jaarlijkse traditie, dat op deze avond beide verenigingen de Vrijwilliger van het Jaar bekendmaken en huldigen.
Bij Odio is een vrijwilliger van 2018 uitverkozen, maar op deze avond niet gehuldigd. Dat gebeurt op een later tijdstip. Dan wordt ook de naam van deze persoon bekend-gemaakt, die zich op aansprekende wijze en buitengewoon heeft ingezet voor Odio.
Bij SC Millingen zou voor de 10e keer een BLAUW-ZWARTER van het jaar gekozen worden. Vanwege omstandigheden is besloten om de huldiging van deze persoon uit te stellen tot de Kick-Off dag, die gehouden wordt op zaterdag 1 september 2018. Tussendoor werd een leuke, bijzondere loterij gehouden. Onder de aanwezigen werden papieren lotnummers uitgedeeld, waarbij elk lotnummer 2 x voorkwam. Het aparte was, dat 2 personen met hetzelfde lotnummer, die zich het eerst samen bij Feest DJ Jos meldde, een prijs wonnen. En jawel, Monique Wolsing en Elleke van de Heuvel hadden elk hetzelfde lotnummer en kunnen ieder een waardebon van Parfumerie Douglas tegemoet zien.
Het was een heel gezellige vrijwilligersavond met rond 19.00 uur een ruim gevarieerde en heerlijke barbecue, uitstekend verzorgd door Slagerij Kees van der Velden.


 

 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...