Zoeken


De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 juni 2018 21:54

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

maand haalt Taxus Taxi taxussnoeisel weer gratis aan huis op. Inwoners nemen contact op met Taxus Taxi en krijgen een Taxus Taxi tas om het taxussnoeisel in te verzamelen. Vervolgens haalt Taxus Taxi het snoeisel aan huis op. De stichting Taxus Taxi zamelt taxussnoeisel in voor de productie van medicatie tegen kanker

Samen met de gemeenten Berg en dal, Beuningen, Druten, Heumen, Nijmegen en Wijchen ondersteunt Dar deze inzameling. Op deze manier dragen inwoners samen met Dar en de gemeenten bij aan het duurzaam verwerken van afval. Zij roepen dan ook alle inwoners en organisaties die taxus in de tuin/op het terrein hebben staan, op om deel te nemen aan deze actie.

Om de kwaliteit van het taxussnoeisel en de service te waarborgen, vraagt Stichting Taxus Taxi aandacht voor deze punten.

Kwaliteit: voorkom broei
Om de kwaliteit van taxussnoeisel te waarborgen, is het belangrijk om broei te voorkomen. Dit kan door in het midden van het snoeisel een kuil te maken ter grote van een voetbal.
Meer informatie en een instructievideo: www.taxustaxi.nl/knipvoorwaarden.

Minimale hoeveelheid: minimaal een volle kruiwagen of halfvolle Taxus Taxi tas

Iedereen kan gebruik maken van de kosteloze ophaalservice van taxussnoeisel: zowel particulieren, hoveniers, gemeenten als bedrijven. Stichting Taxus Taxi haalt het taxussnoeisel gratis thuis op. Voorwaarde is dat aanbieders minimaal een volle kruiwagen of halfvolle Taxus Taxi tas aanbieden.
Te weinig snoeisel, maar toch deelnemen? Snoei dan tegelijk met buurtgenoten om zo toch gebruik te kunnen maken van de gratis inzameldienst.


Taxussnoeisel doneren?
Geef taxussnoeisel direct na het snoeien dan op via: www.taxustaxi.nl/afspraak.Op deze website staat ook meer informatie over de Taxus Taxi actie.

 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...