Zoeken


Druk bezochte afscheidsreceptie ex-wethouder Sjaak Thijssen PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 juni 2018 18:55

GROESBEEK – Het zijn maar weinig mensen die het jaren volhouden in het openbaar bestuur, Sjaak Thijssen sinds kort ex wethouder deed het. Na 38 jaar waarvan 27 als wethouder heeft hij donderdagmiddag 7 juni in Hotel restaurant De Wolfsberg officieel afscheid genomen als wethouder van de gemeente Berg en Dal en van de politiek, hij gaat van zijn pensioen genieten.

Burgemeester Slinkman  bedankte in zijn toespraak Sjaak voor wat hij na al die jaren zichtbaar en bestuurlijk nalaat voor de gemeenschap, eerst in de gemeente Groesbeek, na de fusie de gemeente Berg en Dal,  ook te respecteren dat het de  zijn uitdrukkelijke wens was om niets met eerbewijzen te organiseren, maar ik wil daar och op één punt hieraan voorbij gaan sprak de burgemeester om je de gemeentepenning met het gemeentewapen te overhandigen. met op achterzijde is het aantal jaren en functies en een boek met foto’s over zijn politieke periode 1980-2018 in de gemeente Groesbeek en gemeente Berg en Dal.

Toespraken, presentjes en bedankjes waren er van o.a. Hennie Eikholt (GVP), Mechteld ten Doesschate (VVD) (zij sprak namens de gehele raad) en Thieu Hoeken oud raadslid (PvdA). Ook de twee zoons Sjaak junior en Jan bedankte hun vader.

In zijn toespraak sprak de nu ex wethouder dat wethouderschap een raar maar boeiend vak was, hij sloot zijn speech af, dat hij de functie altijd met plezier vervuld had. bedankt allemaal.   Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...