Zoeken


Druk bezochte afscheidsreceptie ex-wethouder Sjaak Thijssen PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 08 juni 2018 18:55

GROESBEEK – Het zijn maar weinig mensen die het jaren volhouden in het openbaar bestuur, Sjaak Thijssen sinds kort ex wethouder deed het. Na 38 jaar waarvan 27 als wethouder heeft hij donderdagmiddag 7 juni in Hotel restaurant De Wolfsberg officieel afscheid genomen als wethouder van de gemeente Berg en Dal en van de politiek, hij gaat van zijn pensioen genieten.

Burgemeester Slinkman  bedankte in zijn toespraak Sjaak voor wat hij na al die jaren zichtbaar en bestuurlijk nalaat voor de gemeenschap, eerst in de gemeente Groesbeek, na de fusie de gemeente Berg en Dal,  ook te respecteren dat het de  zijn uitdrukkelijke wens was om niets met eerbewijzen te organiseren, maar ik wil daar och op één punt hieraan voorbij gaan sprak de burgemeester om je de gemeentepenning met het gemeentewapen te overhandigen. met op achterzijde is het aantal jaren en functies en een boek met foto’s over zijn politieke periode 1980-2018 in de gemeente Groesbeek en gemeente Berg en Dal.

Toespraken, presentjes en bedankjes waren er van o.a. Hennie Eikholt (GVP), Mechteld ten Doesschate (VVD) (zij sprak namens de gehele raad) en Thieu Hoeken oud raadslid (PvdA). Ook de twee zoons Sjaak junior en Jan bedankte hun vader.

In zijn toespraak sprak de nu ex wethouder dat wethouderschap een raar maar boeiend vak was, hij sloot zijn speech af, dat hij de functie altijd met plezier vervuld had. bedankt allemaal.   Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
KBO Beek sportief nieuw in 2018 “ QIGONG”

BEEK - Vanaf 4 september 2018 start de KBO Beek onder de deskundige leiding van Marianne Lindner met Qigong. Een eeuwenoude Chinese wijze om je lichaam en geest in balans te brengen op een ontspannen,  zachte manier en met aandacht worden de oefeningen uitgevoerd....

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...