Zoeken


MO 11 Kampioen SC Miliingen PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 04 juni 2018 21:38

MILLINGEN a/d RIJN - Na een rommelige start met veel verloren wedstrijden voor de winter en zeker het vorige seizoen hebben de meiden dit Kampioenschap dik en dubbel verdiend! Voor de MO11 (Meisjes Onder 11 jaar), bezig aan hun 2e seizoen, was het na deze winter anders. Zenuwachtig gaan ze zaterdagmorgen 2 juni 2018 de laatste wedstrijd in, een uitwedstrijd tegen Woezik om 8.30 uur. Er moet gewonnen of gelijkgespeeld worden, anders gaat het Kampioenschap naar de Beuningse Boys. Al snel wordt duidelijk, dat het tempo van de Millingse meiden te hoog ligt voor de meiden van Woezik. De spandoeken komen tevoorschijn en er wordt luid aangemoedigd, ja, ja, de meiden gaan winnen. De spionnen van de Beuningse Boys druipen af. Ze moeten erkennen, dat SC Millingen MO11 verdiend gewonnen heeft met 1 - 7.
Het echte feest kan beginnen. In de kantine van Woezik staan alle meegereisde toeschouwers de meiden op te wachten. Als de meiden de kantine van Woezik binnenkomen, wordt er “We Are The Champions” van Queen gedraaid. Bedankt Woezik!
De ouders, oma’s en opa’s, leidster Ingrid Emers-Haukes en de trainers Gerwin Emers en Deveney Lips waren gelukkig goed voorbereid op dit naderende Kampioenschap. Shirtjes waren gedrukt, cadeautjes geregeld en als klap op vuurpijl werden de meiden met een rose Limousine naar Millingen gereden. In de kantine van het eigen clubhuis kregen ze frites en drinken en werden ze namens het Bestuur toegesproken door Angela Sanders, die een attentie overhandigde. Voor de Supportersvereniging van SC Millingen deed Willie Maassen een woordje en had voor elke speelster een prachtige drinkmok met de inscriptie KAMPIOEN.  

De leidster en trainers van MO11 bedanken iedereen, die zich heeft ingezet voor deze onvergetelijke ervaring voor de meiden van MO11! SC. Millingen MO11.   Foto’s: MO 11.


 

Flits

Verkeershinder Quackplein en Burgemeester Hustinxstraat

NIJMEGEN - Van 25 juli tot 13 augustus 2018 gaan het Quackplein en de Burgemeester Hustinxstraat op de schop...

Lees meer...
 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...