Zoeken


Vermeulen Vastgoed Nieuwe Hoofdsponsor. ODIO / SCM PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 29 mei 2018 22:53

MIILINGEN a/d RIJN - Rik Vermeulen en Koen Vermeulen van Vermeulen Vastgoed waren zondagmiddag 27 mei met hun gezinnen aanwezig op Sportpark De Hove in Millingen a/d Rijn om het nieuwe bedrijfslogo op de nieuwe reclameborden op de velden bij korfbalvereniging ODIO en voetbalvereniging SC Millingen te aanschouwen. Daarnaast stonden er in de kantine bij de terrasdeur 2 stoere levensgrote banners opgesteld.  Vermeulen Vastgoed is dit jaar Hoofdsponsor geworden. De andere Hoofdsponsors zijn AH - van den Hatert en Bouwbedrijf Spann - Eerden.

Binnenkort komt er een mooie actie bij Vermeulen Vastgoed, waarbij u met uw clubpas SC Millingen en ODIO kunt steunen. Meer informatie volgt nog. Familie Vermeulen, bedankt voor de sponsoring en jullie aanwezigheid bij de wedstrijd. Bestuur SC Millingen.

. Foto’s: © Hans Driessen.


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...
 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...