Zoeken


Vriendinnendag 2018 op Sportpark De Hove PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 11 mei 2018 22:44

MILLINGEN a/d RIJN - Zondag 6 mei  werd de Vriendinnendag van 9.30 - 14.00 uur gehouden op en het werd een groot succes.  Een superleuke clinic met 19 enthousiaste meiden, een lekker zonnetje en erg veel voetbalplezier. Alle sportactiviteiten van de Vriendinnendag vonden plaats op het kunstgrasveld (veld 4) en werden verzorgd door 4 speelsters van Achilles’29 Eredivisie vrouwenvoetbal en de Millingse Saskia Sanders.
De jonge deelneemsters, in de leeftijd  van 5 tot 16 jaar, kregen een lichte training, penalty schieten, trucjes werden geleerd, uitvoering van estafettevormen en als laatste oefening een voetbaltoernooitje. Als afsluiting was er nog een heuse prijsuitreiking.

De organisatie bedankt de 4 dames van Achilles’29 Eredivisie en Saskia Sanders voor hun tomeloze inzet en geweldige ondersteuning bij de spelvormen en baloefeningen.  Organisatie Vriendinnendag SC Millingen.

Foto’s: © Nancy Huls. i.s.m. Hans Driessen.


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Vrijdag 18 mei18 Dansavond met Aldorum in de Mallemolen

Lees meer...
 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Dienstregeling zonnetrein Ooijpolder start weer

BEEK - In stilte genieten van de natuur en de restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen  in de Ooijpolder. Het kan weer in een fluisterstille wegtrein op zonne-energie.Vanaf zondag 6 mei  wordt..

Lees meer...
 
Tentoonstelling De Communisten. In Verzet tegen Fascisme en Kapitaal

GROESBEEK - Het communistisch verzet kent een turbulente geschiedenis. De communisten kwamen als eersten in Nederland in verzet tegen het fascisme. Al vroeg in de jaren ’30 deden zij

Lees meer...