Zoeken


Binnenkort Walking Football & More PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 05 mei 2018 22:06

MILLINGEN a/d RIJN - De VAM (Voetbal Academie Millingen en onderdeel van SC Millingen) heeft in samenwerking met de gemeente Berg en Dal, ervaringsdeskundigen van Old Stars bij NEC en SV Juliana en de GGZ de activiteit Walking Football & More opgezet. Medio 2018 gaan wij van start en de bedoeling is, dat vitale ouderen vanaf circa 55 jaar hieraan kunnen deelnemen.
Walking Football wordt aangeboden en houdt vooral in, dat er voetbal gespeeld wordt zonder te rennen. Maar ook alternatieve activiteiten zoals Nordic Walking, Sportief Wandelen, Bootcamp Senior of een combinatie hiervan zijn mogelijk.
Wat is er leuker dan met elkaar op een nader af te spreken dag en tijdstip een balletje te trappen en een leuke tijd en gezelligheid samen te hebben.Wij begrijpen heel goed,dat Walking Football en de andere activiteiten uw

interesse oproept maar dat u toch nog wat vragen heeft en nadere toelichting wil. Speciaal daarvoor wordt een informatieavond georganiseerd op maandag 28 mei in ons clubhuis op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn.
Aanvang is om 19.30 uur en zal tot circa 20.45 uur duren.
Daarnaast willen wij ook op een verantwoorde manier met u gaan bewegen en zullen wij u de mogelijkheid bieden zich te onderwerpen aan een fitheidstest. Deze fitheidstest zal gehouden worden op maandag 4 juni (1 week later), ook op Sportpark de Hove.
Informatieavond: Maandag 28 mei 2018 Aanvang: 19.30 uur, Einde: circa 20.30 - 20.45 uur

 

Fitheidstest:           Maandag 4 juni 2018   Aanvang: 16.00 uur, Einde: 20.00 uur
Per sessie circa 1,5 uur benodigd inclusief adviesgesprek
Om enigszins te weten waar wij aan toe zijn qua interesse en opkomst tijdens de informatie-avond vragen wij u vriendelijk zich op te geven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Die avond zullen wij dan tevens vragen u op te geven voor de fitheidstest en zullen wij dag en tijdstip met u vaststellen voor de 1e sessie.

Voor verdere vragen, informatie of aanmelding kunt terecht bij Marc-Jan Schenning (06-14992849) of mailen naar vam@scmillingen.nlMet sportieve groet,  Marc-Jan Schenning (Coördinator VAM)


 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...