Zoeken


Verzorging 4 - Daagselopers PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 mei 2018 06:52

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

U kunt hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren.
Deze verzorging voor de 4-Daagselopers gebeurt in het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21.
In de week van de 4-Daagse zijn wij elke avond in het clubhuis aanwezig.
Dan kunnen wij u verzorgen, zodat u de volgende morgen weer fris aan de start verschijnt. Wanneer u bij trainingen een blessure oploopt, kunt u de komende maanden, bij ons ook terecht. Samen met sportmasseurs en blarenprikkers staan Alex en Ans voor u klaar voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug.


Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nu al aanmelden.! Vol = vol. In de voorbereiding op de 4-Daagse en om klachten en blessures te voorkomen tijdens de 4-Daagse is er NU, ruim voor de 4-Daagseweek en tijdens de trainingen of andere wandelmarsen, de mogelijkheid uw voeten te laten bekijken of te verzorgen. Ook willen wij graag de aangemelde wandelaars vóór de start van de 4-Daagse minstens 1 x zien voor advies en om blessures en blaren tijdens het lopen van de 4-Daagse tegen te gaan.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u met Alex Janssen of Ans Albers contact opnemen:
Alex Janssen 06 - 10434247 of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Ans Albers 06 - 12253059 of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Team Verzorging 4-Daagselopers
Laatst aangepast op woensdag 02 mei 2018 06:58
 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Vrijdag 18 mei18 Dansavond met Aldorum in de Mallemolen

Lees meer...
 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Dienstregeling zonnetrein Ooijpolder start weer

BEEK - In stilte genieten van de natuur en de restanten van de steenindustrie en andere historische gebouwen  in de Ooijpolder. Het kan weer in een fluisterstille wegtrein op zonne-energie.Vanaf zondag 6 mei  wordt..

Lees meer...
 
Tentoonstelling De Communisten. In Verzet tegen Fascisme en Kapitaal

GROESBEEK - Het communistisch verzet kent een turbulente geschiedenis. De communisten kwamen als eersten in Nederland in verzet tegen het fascisme. Al vroeg in de jaren ’30 deden zij

Lees meer...