Zoeken


Verzorging 4 - Daagselopers PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
woensdag 02 mei 2018 06:52

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

U kunt hierbij denken aan het behandelen van blaren, afplakken, tapen en masseren.
Deze verzorging voor de 4-Daagselopers gebeurt in het clubhuis van SC Millingen / ODIO op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn aan de Hoefseweg 21.
In de week van de 4-Daagse zijn wij elke avond in het clubhuis aanwezig.
Dan kunnen wij u verzorgen, zodat u de volgende morgen weer fris aan de start verschijnt. Wanneer u bij trainingen een blessure oploopt, kunt u de komende maanden, bij ons ook terecht. Samen met sportmasseurs en blarenprikkers staan Alex en Ans voor u klaar voor de verzorging van blaren, voeten, benen en rug.


Bent u geïnteresseerd, dan kunt u zich nu al aanmelden.! Vol = vol. In de voorbereiding op de 4-Daagse en om klachten en blessures te voorkomen tijdens de 4-Daagse is er NU, ruim voor de 4-Daagseweek en tijdens de trainingen of andere wandelmarsen, de mogelijkheid uw voeten te laten bekijken of te verzorgen. Ook willen wij graag de aangemelde wandelaars vóór de start van de 4-Daagse minstens 1 x zien voor advies en om blessures en blaren tijdens het lopen van de 4-Daagse tegen te gaan.

Voor aanmelding of meer informatie kunt u met Alex Janssen of Ans Albers contact opnemen:
Alex Janssen 06 - 10434247 of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Ans Albers 06 - 12253059 of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Team Verzorging 4-Daagselopers
Laatst aangepast op zaterdag 07 juli 2018 22:38
 

Flits

Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting

 


 
Ook op FB


 
Verzorging 4 - Daagselopers

De 102e editie van de 4-Daagse is van dinsdag 17 juli t/m vrijdag 20 juli 2018Ook dit jaar is he t mogelijk om zich tijdens de 4-Daagse van Nijmegen te laten verzorgen

Lees meer...
 
Vakantieperiode Beweegtuin Millingen

MILLINGEN a/d RIJN - Van 7 juli tot 19 augustus 2018, de vakantieperiode voor regio Zuid, zijn er op woensdagmiddag en donderdagochtend geen begeleide activiteiten voor senioren in de Beweegtuin.We starten weer op woensdag 22 augustus om 14.30 uur en donderdag 23 augustus om 10.00 uur. Dan staan de enthousiaste coaches weer klaar om samen fijn te bewegen in de buitenlucht.

Wij wensen iedereen een fijne zomer!


 

 
Extra budget voor bestrijding overlast. Toename meldingen over ratten en eikenprocessierups

Omdat de overlast door de eikenprocessierupsen en ratten toeneemt maakt het college extra budget vrij om de overlast te verminderen. In de Voorjaarsnota is €10.000,- budget opgenomen voor het bestrijden van ratten. Voor het bestrijden van de eikenprocessierups wordt nu €10.000,- beschikbaar gesteld...

Eikenprocessierups..

Lees meer...
 
Dierenambulance Nijmegen e.o. collecteert in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG en DAL -Van 2 tot en met 7 juli wordt er gecollecteerd in de gemeente Berg en Dal. 
De Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) helpt individuele dieren in nood. Zo’n 100 vrijwilligers staan

Lees meer...