Zoeken


Koningsdag 2018 in de Polder. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 28 april 2018 08:01

Koningsdag in de Polder begon in de meeste dorpen met een rondgang met versierde fietsen door het dorp waar in Millingen a/d Rijn burgemeester Slinkman en de nieuwe gedecoreerden aanwezig waren bij de aubade. In Ooij werd een Defilé en Vendelhulde gebracht aan de nieuw gedecoreerde en wethouder Sylvia Fleuren. Verder bij lees meer.

Millingen a/d Rijn Leuth Ooij Beek Foto’s: © Bert Roodbeen.

Koningsdag in Millingen a/d Rijn: Ook hier begon Koningsdag met een optocht met versierde fietsen voor een rondgang door het dorp, burgemeester Slinkman nam samen met de nieuwe gedecoreerden een aubade af op het Kastanjeplein waar de dansgarde van de CV “De Deurdouwers” en het “Juliana” Bicycle Team een demonstratie van hun kunnen gaven. Carnavalsprins Wielie maakte de winnaars van de mooist versierde fiets bekend. Op en rond het Oranjeplein werd een Braderie met voor de jeugd attracties gehouden, en kleedjesmarkt waar ook de jeugd het een en ander probeerde te verkopen. Ook werd er een concert gegeven door Fanfare St. Cecilia. Foto’s: © Bert Roodbeen.


Koningsdag in Leuth :Op de sportvelden van VVLK werd met een harde confetti knal de Koningsdag geopend voor de jeugd was er naast het konijntjes knuffelen en springkussens en schminken voor de allerkleinsten een nieuw onderdeel het lasergamen, of abseilen via de tokkelbaan van Top Op Hoogte uit Leuth.  Of het rustige paardrijden.  Foto’s: © Bert Roodbeen.


Koningsdag in Ooij: Ook hier werd gestart met een rondgang met versierde fietsen en muziek van “Muziekvereniging Ooijse Toekomst”en schutterij “Eendracht”met koningspaar voorop het eindpunt lag dit keer bij de kantine van SVO i.p.v. het Reiner van Ooiplein. Hier werd een Defilé en Vendelhulde gebracht aan de nieuw gedecoreerde waarbij wethouder Sylvia Fleuren  namens de gemeente aanwezig was.

Voor de jeugd was de kindershows Super Cindy en Clown Onkie met zijn biologisch afbreekbare figuurballonnen op het programma gezet. Naast een broodje knakworst, chips / drinken + ijs / poffertjes kregen zij van Piet Piraat een suikerspin. Ook werd de winnaars van de versierden fietsen  en ballonnenwedstrijd  2017 bekend gemaakt.De organisatie lag in handen van: S.V.O.Voetbal, Muziekvereniging Ooijse Toekomst Schutterij Eendracht en C.V. De Deurzakkers. Foto’s: © Bert Roodbeen


 

Koningsdag in Beek: Versierde fietsen vertrokken samen met de KNA voorop vanaf de Brasserie Beek voor optocht door het dorp. Op de Rijksstraatweg werd een Vrijmarkt gehouden. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Koningsdag Berg en Dal: Berg en Dals Bloei trakteerde de Berg en Dalse kinderen op een dagje Tivoli met Tiffi enToffi. (geen foto's)

 

Flits

LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE

IN VERBAND MET LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE KUNNEN FOTO'S ALLEEN VIA FACEBOOK BEKEKEN WORDEN

 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Nieuw bij Omroep Berg en Dal FOCUS POLITIEK Donderdagavond van acht tot negen uur

GROESBEEK - Omroep Berg en Dal start op donderdag 20 september een nieuw radioprogramma: FOCUS POLITIEK.

Lees meer...
 
Ook op FB


 
Internet hosting

 


 
Gratis gymles bij de KBO Beek

BEEK - U wilt uw fysiek natuurlijk graag op niveau houden, dat kan bij de KBO Beek, iedere week samen met anderen op een prettige manier werken aan uw conditie onder deskundige leiding in het Kulturhus Beek. Iedere maandagmiddag  bij de KBO Beek;  DANS JE FIT

Een uur lang heerlijk ritmisch bewegen, onbevangen de week goed beginnen, uw ledenmaten zijn weer top. Aanvang 15.30 uur, de lessen worden gegeven door Chiquita...


Lees meer...
 
Nieuwe cursus EHBO - Reanimatie / AED

MILLINGEN a/d RIJN –I ets voor u..? Als er iets mis gaat…kunt u dan helpen..? Vindt u het belangrijk dat, als u iets overkomt, u goed geholpen wordt? Uw (klein) kind valt….weet u dan, wat u moet doen? Tijdens uw werk voelt een collega zich niet goed…is het zijn hart ?...kunt u wat
doen? Weet u, wat u moet doen als iemand iets overkomt zoals verbrandingen, snijwonden, hartfalen, botbreuk etc.?

Lees meer...