Zoeken


Netwerk bijeenkomst Thornsche Molen PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 08 april 2018 22:11

PERSINGEN – Beste buurman/buurvrouw uit Leuth en Zyfflich e.o. Graag willen wij je/jullie uitnodigen voor de eerste MIENTHUUS.de netwerk bijeenkomst op vrijdag 13 april in de Thornsche Molen in Persingen. Het thema van de middag is: “Wij samen aan de grens”.

Wij leven zo dicht bij elkaar! Nederlanders en Duitsers. Bijna dagelijks hebben wij contact met mensen over de grens. MAAR: Wat is precies jouw verhaal met de grens, jouw grensgeschiedenis? EN: Wat vind je zelf leuk bij de buren?

Wat delen wij Nederlanders en Duitsers al met elkaar? Waar kunnen wij elkaar versterken? Waar zijn de verschillen? En ook: willen wij meer grens-contacten? En dan onze gemeenschappelijke geschiedenis: Waar staan wij nu? Luisteren wij goed naar elkaar’s verhalen? Zijn er dingen, die wij de andere mens over de grens graag willen vragen of laten weten?

Vele vragen, veel ruimte voor uitwisseling (voor ieder in zijn eigen taal!), dat wensen wij - het Team van Forte Welzijn en van MIENTHUUS.de-  voor deze eerste netwerkbijeenkomst met een "open" karakter.

Aanmelden bij: Rene Verheijen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij Iris Haarland: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij zorgen voor koffie, thee met iets lekkers erbij !

Met hartelijke groeten en tot 13 april ! Rene, Iris en Patty. Forte Welzijn / MIENTHUUS.de


 

Flits

Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Ook op FB


 
Gemeente geeft cursus over nieuwe AVG wet voor vrijwilligers

GEMEENTE BERG en DAL - Er is een nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze nieuwe wet heeft ook invloed op het werk van verenigingen, stichtingen en vrijwilligers in onze gemeente.Mensen krijgen meer rechten en organisaties meer verplichtingen. Daarom organiseren wij op dinsdag 26 juni een cursus over de AVG.

Veel vrijwilligers willen..

Lees meer...
 
De Taxus Taxi rijdt weer en haalt taxussnoeisel gratis aan huis op

Uw tuin snoeien én een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Sinds deze..

Lees meer...
 
KBO BEEK HEEFT EEN VACATURE VOOR “ PENNINGMEESTER GEZOCHT”

BEEK - Bij de KBO Beek, de gezelligste seniorenvereniging van Beek, met ruim 400 leden, is een vacature ontstaan. Wij zijn dringend op zoek naar een penningmeester...

Lees meer...
 
Podotherapie René Driessen straten/wijkentoernooi bij tennisvereniging PIT

MILLINGEN a/d RIJN - Tennisvereniging PIT (Plezier In Tennis) organiseert vrijdag-avond 6 juli en zaterdag 7 juli 2018 het straten/wijkentoernooi op het eigen tennisterrein aan de Hoefseweg 27 in Millingen a/d Rijn.

Lees meer...